WELCOME SUMMER
-35%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Apple iPhone 6s 6s 64GB + novi kabel za brzo punjenje magneta i novi adapter za iPhone i novi utikač, kao i novi poklopac japanke.
Apple iPhone 6s 6s 64 GB u Space Grayu uvjerava svojom 12-megapikselnom kamerom i senzorom otiska prsta Touch ID.
Što nudi iPhone 6s?
Apple iPhone 6s 64GB nudi vam 4,7" Retina HD zaslon s 3D Touchom. Kamera ima Focus Pixels i True Tone Flash i omogućuje vam snimanje Live Photos: 1,5 sekundi prije i nakon snimanja stvarne slike. S prednje strane uređaj je opremljen 5-megapikselnom FaceTime HD kamerom, koja je također savršena za selfije. LTE do 300 Mbit/s i WLAN omogućuju brzo surfanje na Internetu. Dizajn karakterizira kontinuirani izgled unibodyja.
Zašto se iPhone 6s još uvijek isplati
iPhone 6s pametni je telefon devete generacije tvrtke Apple, a prvi put je bio dostupan u rujnu 2015. godine. Od tada je američki proizvođač objavio niz drugih modela nasljednika. Kupnja Apple iPhonea 6s još uvijek se isplati: Uređaj postiže rezultate s niskom cijenom i još uvijek podržava sva nova ažuriranja iOS-a. Kao rezultat toga, vaš iPhone uvijek ima najnoviji operativni sustav i nudi vam sve uobičajene funkcije. Ono što je posebno kod 6-ih je njegova veličina: to je najkompaktniji iPhone na tržištu.
Za koga su prikladne šestice?
Apple iPhone 6s prava je preporuka za sve Appleove obožavatelje koji žele jeftin uređaj. Platite manje za svoj iPhone bez ugrožavanja kvalitete i značajki. Senzor otiska prsta, dvije nagrađivane kamere i A9 čip sa 64-bitnom stolnom arhitekturom čine iPhone 6 svestranim čvrstim pametnim telefonom za svakodnevnu upotrebu. Još jedna plus točka je udoban i intuitivan rad, što olakšava čak i novim korisnicima.
Uređaj je u A stanju / jednako nov, ali se prodaje kao rabljen bez jamstva.
Svi uređaji koji rade baterije su svi 70-100% napunjeni
Uređaj je testiran pomoću iTunesa.
Bez Simlocka tako besplatno za sve mreže.
Roba se prodaje uz isključenje bilo kojeg jamstva, bez smanjenja konverzije ili povrata.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.