FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Amoner lightning kabel 1,8 metara - MFi certificiran, najlonski pleteni USB kabel za punjenje i podatkovni kabel

Opis proizvoda:
Otkrijte praktičnost i pouzdanost Amoner Lightning kabela, posebno dizajniranog za sinkronizaciju i brzo punjenje Apple uređaja. Ovaj kabel s MFi certifikatom dug 1,8 metara savršen je za iPhone, iPad i iPod, osiguravajući maksimalnu kompatibilnost i performanse.

Ključne značajke:

MFi certifikat: Amoner Lightning kabel uključuje službeni čip koji je izdao Apple i jamči da su uređaji sigurno sinkronizirani i napunjeni maksimalnom brzinom.

Savršena kompatibilnost: Kabel s MFi certifikatom kompatibilan je sa svim Appleovim uređajima koji imaju 8-pinski Lightning priključak: iPhone 12/12Pro/12ProMax/11/11 Pro Max/XS/XS Max/XR/X/8/8 Plus i iPad Mini/Air/Pro.

Kvalitetni materijali: Visokokvalitetni najlonski pleteni kabel podnosi čestu uporabu i savijanje, zadržavajući svoj integritet čak i nakon savijanja više od 5000 puta.

Brzi prijenos i punjenje podataka: Ojačane jezgre kabela pružaju iznimno brze brzine prijenosa podataka do 30 MB/s i kapacitete punjenja od 5V / 1A, 5V / 2.1A, 5V / 2.4A.

Boja i dizajn: Elegantna crno-plava kombinacija boja koja mu daje elegantan izgled.

Dimenzije i težina proizvoda: Dimenzije pakiranja su 14 x 10,2 x 2,6 cm i teže 70 grama, što olakšava nošenje i skladištenje.

Idealan izbor: Ovaj kabel idealan je za one koji traže pouzdan Lightning kabel za svoje Apple uređaje koji nudi dugotrajne i brze brzine prijenosa podataka. Savršeno za kućnu, uredsku ili putnu upotrebu.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.