FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Amaz električni odstranjivač mitesera

5,72 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
93 komada
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm7005
EAN:
=VLOOKUP(A347,Munka1!D:E,2,FALSE)
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Naš uređaj posebno temeljito i duboko čisti vaše pore, pouzdano upija višak sebuma, štiti i trajno štiti vašu kožu od mitesera i pruža osjećaj svježine i čistoće.

Naša koža je izložena mnogim vanjskim utjecajima.
Sunce, ispušni plinovi, zrak za grijanje, ali i stres ili hormoni mogu negativno utjecati na kvalitetu kože.
Vjerojatno svi znaju posljedice: miteseri, velike pore ili čak akne kvare našu kožu, a mi smo često nezadovoljni našim izgledom.

Zašto koristiti sredstvo za čišćenje pora? Naš čistač pora čvrsto se uklapa u vašu ruku i brz je i jednostavan za upotrebu.
Koristite sredstvo za čišćenje pora na velikim ili malim površinama kože za ciljanu primjenu zahvaljujući 5 različitih glava koje se lako mogu zamijeniti po potrebi. Stoga je naš uređaj pogodan za osjetljivu kožu, za uklanjanje mrtvih slojeva kože ili čak za masažu lica: zahvaljujući snazi usisavanja, koža izgleda čvršće, jer potiče cirkulaciju krvi i istovremeno djeluje smirujuće.
3 različite razine jakog intenziteta omogućuju vam fleksibilan odabir ovisno o stanju vaše kože, stoga je pogodan za sve tipove kože.

Čišćenje lica1. Prije uporabe pažljivo očistite lice na uobičajeni način, koristeći svoje uobičajene proizvode.
2. Najbolje je pripremiti lice parnom kupkom za lice kako biste nježno otvorili pore. Da biste to učinili, jednostavno napunite malu posudu kipućom vodom i pokrijte glavu ručnikom.

Njega nakon primjene3. Odaberite pravi fiksator i nježno ga vodite po licu bez predugog boravka na jednom mjestu (ne više od 2 sekunde) kako biste izbjegli crvenilo i ozljede. Da biste to učinili, počnite od T-zone (čelo, nos, brada) i polako radite izvana prema unutra.
5. Nakon nanošenja pažljivo očistite uređaj i korištene dodatke i nastavite s njegom kože kao i obično, npr. nanošenjem umirujuće kreme za lice kako biste umirili i njeguli kožu.

Napomena: Ne ostavljajte sredstvo za čišćenje pora na sredini lica, već ga polako gurnite do ruba lica tako da ga nije bolno ukloniti.
Nemojte koristiti više od jednom ili dva puta tjedno kako biste izbjegli iritaciju kože.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.