FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Rasute R39 30W reflektorske žarulje E14 Baza, 270Lm Frosted - Pakiranje od 4900 s CE certifikatom i do 1000h životnog vijeka

0,42 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
4900 komada
Dostupna količina
4900 komada
Država
Latvija
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
14 dana
SKU:
05426
Zadnje ažurirano
prije 1 mjesec

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Nudi sveobuhvatnu seriju od 4900 matiranih reflektorskih žarulja R39 30W pogodnih za različite potrebe osvjetljenja. Svaka žarulja dolazi s bazom E14 i sposobna je isporučiti 270 lumena svjetline.

Certificirane CE oznakom, ove su žarulje strogo testirane kako bi zadovoljile visoke standarde sigurnosti i performansi. Matirana završna obrada osigurava difuznu svjetlosnu snagu, idealnu za stvaranje toplog i privlačnog ambijenta.

Dizajnirane za dugovječnost, ove reflektorske žarulje mogu se pohvaliti prosječnim vijekom trajanja do 1000 sati, smanjujući potrebu za čestim zamjenama i pružajući pouzdano rješenje rasvjete.

Naručivanje ovih reflektorskih žarulja na veleprodajnoj osnovi nudi ekonomiju razmjera, važan čimbenik za planiranje projekata i upravljanje proračunom. Imajte na umu da će se predviđeno vrijeme isporuke razlikovati ovisno o zemlji odredišta, pri čemu će većina europskih zemalja primiti narudžbe u roku od tjedan dana.

Za sve upite u vezi s opcijama plaćanja ili dodatnim informacijama o proizvodu, naš tim za korisničku podršku dostupan je kako bi vam pomogao i osigurao nesmetan postupak kupnje.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.