FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Jeftini namještaj za likvidaciju

(17 ponuda)

Industrija namještaja neprestano raste, a s njom i potražnja za veleprodajom namještaja za likvidaciju. Na Merkandiju možete pronaći ponude s paletama namještaja za likvidaciju, povratnim paletama namještaja i mješovitom veleprodajom namještaja. Sve na jednom mjestu i po povoljnim cijenama. Pronađite novi izvor opskrbe za sebe i uspostavite mrežu s prodavateljima iz cijelog svijeta. Pregledajte ponude i odaberite najbolje, počnite odmah!

Veleprodaja paleta namještaja - ostvarite velike poslove na namještaju

Tražite li način uštede na kupnji novog namještaja za svoju trgovinu? Došli ste na pravo mjesto. Na Merkandiju, B2B trgovačkoj platformi, pronaći ćete brojne ponude s paletama namještaja za veleprodaju. Možete ih kupiti po znatno sniženim cijenama, a kvaliteta im je izvrsna. Među brojnim prilika naći ćete različite stilove namještaja, uključujući moderni, klasični i vintage.

Iskoristite atraktivne ponude dostupne na Merkandiju kako biste proširili svoju ponudu namještaja. Cilj naše B2B trgovačke platforme je povezati kupce s prodavateljima, širom svijeta. Bez obzira na udaljenost i komunikacijske barijere, olakšavamo vam pronalaženje pouzdanih dobavljača visokokvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama.

Palete namještaja za likvidaciju - različite opcije za vaše poslovanje

Na Merkandiju ćete pronaći palete namještaja za likvidaciju, što je odličan izbor za svakoga tko želi uštedjeti na novoj robi. Ti proizvodi dolaze iz različitih izvora, uključujući povrat kupaca, prekomjerne zalihe ili rasprodaje. Unatoč tome što su vraćeni ili prethodno korišteni, još uvijek su izvrsne kvalitete i mogu se prodati s dobitkom. Pogledajte sami atraktivne cijene i širok izbor proizvoda u ponudi.

Kroz Merkandi, možete također kupiti mješovitu veleprodaju namještaja. To znači da možete pronaći različite vrste namještaja, poput stolova, stolica, fotelja i kauča, sve na jednom mjestu. To će vam omogućiti da diverzificirate ponudu svoje trgovine, privučete nove kupce i povećate svoje profite.

Iskoristite priliku za kupnju paleta namještaja za veleprodaju. Registrirajte se za račun na našoj trgovačkoj platformi kako biste vidjeli kontakt informacije veletrgovaca i izvršili izravne kupnje. Merkandi je savršeno rješenje za one koji žele povećati raznolikost ponude proizvoda, istovremeno smanjujući troškove nabave. Pridružite nam se sada i iskoristite naše atraktivne ponude!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.