FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
10 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja Medvjedića

(10 ponuda)

Udoban i stilski stol je središnji dio svakog dnevnog boravka. To je mjesto gdje se opuštamo, provodimo vrijeme s obitelji i prijateljima, i gledamo naše omiljene filmove. Na Merkandi, pronaći ćete široki izbor stolova i stolica u različitim stilovima i bojama. Dolaze od pouzdanih dobavljači stolovi i stolice iz cijelog svijeta. Odaberite najbolje ponude za sebe i učinite svoju ponudu atraktivnijom za kupce.

Stolovi i stolice na veliko - sveobuhvatni asortiman namještaja

Na našoj trgovačkoj platformi pronaći ćete širok izbor stolova i stolica u različitim stilovima i trendi bojama. Dolaze od pouzdanih dobavljača iz cijelog svijeta. Sve što trebate učiniti je odabrati priliku koju želite iskoristiti i napraviti kupnju. Preporučujemo kvalitetne stolove i stolice izrađene od izdržljivih materijala, poput kože ili tkanine. Udobni su, stilski i trajat će mnogo godina.

Merkandi nudi sveobuhvatan asortiman namještaja za svaku sobu u kući. Ovdje ćete pronaći ne samo stolove i stolice, već i naslonjače, krevete i mnoge druge proizvode. Sve dostupno po veleprodaja stolova i stolica. Iskoristite brojne pogodnosti dostupne na našoj web stranici i proširite svoju ponudu novim proizvodima.

Stolovi i stolice na veliko - pronađite novi izvor opskrbe

Pridružite se redovima registriranih korisnika Merkandija kako biste dobili pristup najboljim ponudama na tržištu. Naša trgovačka platforma je jednostavna za korištenje. Da biste je u potpunosti iskoristili, stvorite račun na Merkandi. Tada ćete moći pregledavati trenutno dostupne ponude i prikazivati kontakt podatke dobavljača. To je neophodno ako želite stupiti u izravan kontakt s njima i dogovoriti detalje transakcije.

Merkandi povezuje prodavače s kupcima, omogućujući im da uspostave dugoročne i kratkoročne poslovne odnose. Zahvaljujući nama, možete proširiti svoju mrežu kontakata i pronaći nove izvore opskrbe iz različitih zemalja širom svijeta. Da biste kupili stolovi i stolice na prodaju, kontaktirajte dobavljača po svom izboru i dogovorite detalje trgovinske transakcije. Ne morate se brinuti o njegovoj sigurnosti. Na Merkandi ćete pronaći samo pouzdane prodavače.

Stvorite račun na Merkandi kako biste kupovali jeftinije, brže i praktičnije. Iskoristite ponude dostupne na našoj platformi i sigurno ćete uspjeti ostati ispred konkurencije i privući nove kupce. Pozivamo vas da se pridružite nam sada!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.