FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja korištenih telefona

(6 ponuda)

Tržište rabljenih mobilnih telefona je u stalnom porastu. Sve više ljudi se odlučuje za kupovinu rabljenog mobitela umjesto potpuno novog. Ovo predstavlja izvrsnu priliku za rast vašeg poslovanja. Na Merkandiju možete pronaći širok spektar ponuda za veleprodaju rabljenih mobitela, koje dolaze od dobavljača iz cijelog svijeta. Kupujte po povoljnim cijenama i povećajte svoj profit.

Veleprodaja rabljenih mobitela - izvanredne ponude na dohvat ruke

Merkandi je platforma koja spaja kupce i prodavače iz različitih dijelova svijeta. Ovdje možete pronaći brojne ponude za rabljene mobitele u veleprodaji. Dolaze od pouzdanih veletrgovaca koji nude konkurentne cijene, provjerene proizvode i brzu dostavu.

Na našoj trgovačkoj platformi možete pronaći mobitele različitih brendova, modela i u različitim stanjima. Neki od njih su obnovljeni, dok su drugi jednostavno rabljeni. Kupovinom rabljenih mobitela u veleprodaji možete ih nuditi svojim klijentima po znatno nižim cijenama od novih. Ovo bi moglo povećati vaše šanse za tržišni uspjeh i omogućiti vam da ostavite konkurenciju daleko iza sebe.

Ako ste do sada potrošili previše vremena u potrazi za atraktivnim izvorima i pouzdanim prodavateljima, sada imate priliku to promijeniti. Sve što je potrebno jest kreirati račun na Merkandiji. Otkrijte brojne jedinstvene ponude koje vas očekuju na jednom mjestu.

Veleprodaja korištenih telefona - pregledajte raznolike ponude

Da biste mogli kupovati korištene telefone, potrebno je otvoriti račun na našoj trgovačkoj platformi. To će vam omogućiti pristup kontakt informacijama veletrgovaca iz cijelog svijeta. Možete ih izravno kontaktirati kako biste dogovorili detalje transakcije i uspješno obavili kupnju. Višejezičnost naše platforme olakšava komunikaciju na Merkandiji. Nema potrebe brinuti se o nesporazumima ili jezičnim preprekama.

Pronađite nove partnere i proširite svoju poslovnu mrežu na Merkandiji. Učinite svoju ponudu još privlačnijom dodavanjem korištenih telefona u svoj asortiman. Kupujte na siguran, brz i praktičan način kao nikada prije. Ne oklijevajte, registrirajte se na našoj trgovačkoj platformi odmah!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.