FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Preporuke

Izvrsna platforma za trgovinu raznim robama. I za trgovinu na veliko, jer ima za svakoga ponešto za kupiti, a što je najzanimljivije, Merkandi support je vrlo kooperativan.

Davor Perošević

Merkandi je sada neophodan u mom svakodnevnom radu - koristan i pristupačan. Zahvaljujući Merkandiju, stvaranje korisnih kontakata je dječja igra.

Sanel de Bleu

Koristim Merkandi 2 mjeseca i po meni je to najbolja veleprodajna stranica. Svaki dan se pojave stotine proizvoda za prodaju, prodavači su vrlo pristojni, sve se može dogovoriti u nekoliko minuta. Toplo preporučam da ga isprobate ako još niste imali priliku.

Josip Putarek

Vrlo uspješna platforma, puno veleprodajne ponude i kontakata na jednom mjestu. Kvaliteta korisničke usluge. Mogu samo preporučiti

Miloslav Svoboda

Prodajni portal koji sam upravo otkrio apsolutno je nevjerojatan! Ne samo da olakšava pronalaženje proizvoda koje trebam, već također pruža sjajno iskustvo kupnje. Sučelje je intuitivno i jednostavno za korištenje, što čini navigaciju web stranicom ugodnom i učinkovitom. Osim toga, širok izbor proizvoda i raznovrsnost kategorija znači da će svatko ovdje pronaći nešto za sebe. Štoviše, opcije filtriranja i pretraživanja omogućuju vam da brzo pronađete upravo ono što tražite.

Paweł Boroń

Vrlo dobra stranica na kojoj možete puno poslovati, oduševljen sam. Sve što tražite možete pronaći na veleprodajnoj razini u bilo kojem sektoru.

Ismael Colín

Veliki izbor robe, jako dobra suradnja i komunikacija s prodavačima. Još nisam naručivala robu iz inozemstva, ali mislim da će biti super. Preporučam.

Beata Stępniewska

To je sjajna platforma koja nudi mnoge mogućnosti za stupanje u kontakt s trgovcima iz cijelog svijeta. Kreiranje ponuda i komuniciranje vrlo je jednostavno i jasno.

Emad R.

Vrlo zgodna i jednostavna platforma za pronalaženje novih kontakata. Ugodan je za rad. Hvala, sve je u redu i sviđa mi se.

Oleh Koval

Web stranica kao platforma za veleprodajne prodavače je super, zapravo je kupac s novčanikom taj koji kupuje. Nedostatak je, međutim, što kada pišete s klijentom možete se zbuniti koji je to klijent, nema označavanja razgovora ili filtriranja. Osim toga, platforma je super!

Bartosz Rogoziński

Polako se snalazim, ali platforma je jako lijepa i profesionalna usluga! pristup svemu po stvarno povoljnim cijenama, veliki izbor, po dogovoru!

Sylwester Jaskólski

Izvrsna trgovačka web stranica koja osigurava brzinu i pouzdanost u poslovanju s veletrgovcima. Imao sam pozitivno iskustvo i jako sam zadovoljan. Hvala

Jamal Nasser Eddin

Vrlo zanimljiva stranica. Ali nekim prodavačima treba jako dugo da se odjave, a neki se uopće ne odjavljuju! Ovo je malo nezgodno jer dok se razjašnjavaju uvjeti kupnje i ostali proizvodi možda neće biti dostupni! Sve do sada nisam siguran jesam li dobro postupio plativši pristup stranici i + naručivši ekskluzivnu zonu u kojoj je zapravo sve isto kao i u običnim!

Юрій Гуменний

vrlo dobra stranica za povezivanje globalnog poslovanja lako pronaći proizvode na zalihama iu veleprodaji jednostavan za korištenje i jednostavno postavljanje naloga Preporučio sam da se pridružite ovoj stranici za uspostavite svoje globalno poslovanje

HAFEEZ AQIB

Ono što mi se posebno sviđa na web stranici je raznolika ponuda. Ovdje možete pronaći gotovo sve i imate mnogo prilika za povoljnu kupnju

Staley Saher

Odlična platforma za pronalaženje veleprodajnih ponuda robe za vašu tvrtku, kao i mogućnost objavljivanja vlastitih ponuda. Puno ponuda iz cijelog svijeta.

Grzegorz Janke "DRAGON CARPARTS"

Mislim da je platforma vrlo zanimljiva! Što bi moglo biti bolje: 1. Napravite skup oglasa za sve europske zemlje zajedno. Recimo s 15-20% popusta ako kupac odabere sve schengenske zemlje. Ili neki sličan set 2. Priložene datoteke trebaju biti vidljivije. Nitko od mojih kupaca ne razumije da imamo popis artikala priložen u oglasu ispod opisa. 3. Za kupce bi bilo više povjerenja da postoji mogućnost plaćanja putem platforme! Uz nešto provizije, ali uz nešto jamstva…

Bohdan Kalynovskyi

Iskreno preporučujemo Merkandi platformu. Zahvaljujući tome dobili smo nove suradnje i sabirna mjesta. Naknada je primjerena kvaliteti onoga što web stranica nudi.

Natalia

Divim se visokoj profesionalnosti tijekom postupka provjere valjanosti i informiranja korisnika o prevarantima, jednostavnom procesu slanja poruka i naručivanja, ali upitnoj učinkovitosti plaćenih usluga.

Yevgeniy Sydorenko

Moram reći da je sjajno iskustvo korištenje vaše stranice, i dobivanje kontakata veletrgovaca, to je sjajno iskustvo... Topli pozdravi...

AYODEJI TIAMIYU

Jako sam zadovoljan informacijama o prodavačima. Pristup pretraživanjima je jednostavan s puno zanimljivih stvari na stranici.

Demba Ndiaye

Iznimno sam vam zahvalan što ste mi omogućili tako dobar pristup dionicama. Ovo je izvrsna prilika za samousavršavanje i naporan rad za moj posao

Ivanka Georgieva

Zahvaljujući novim kontaktima na Merkandiju, mogli smo ponuditi naše artikle sa zaliha raznim trgovcima u Europi. Steknite dobre kontakte i za druga područja.

Luca Federici

Zahvaljujući Merkandiju upoznao sam mnoge dobavljače i klijente I preporučujem ga svim Luisovim kontaktima i bliskim prijateljima. Hvala Merkandi

Abdelkarim Benhadi

Ne žalim zbog kupnje. Vrlo jednostavan kontakt s veletrgovcima i pregledna web stranica. Zahvaljujući Merkandiju, potraga za novim veletrgovcima postala je puno lakša i brža. preporučam

Aleksandra Rylska

Zahvaljujući Merkandiju stekao sam nove klijente sa kojima sam već započeo dugogodišnju saradnju. Preporučujem i potičem vas da napravite račun jer se stvarno isplati

Grzegorz Górecki

To je vrlo udobna platforma za korištenje. Sretan sam zbog mogućnosti da ponudim robu na prodaju. I također ostvariti prodaju robe širom svijeta.

Denis Laktionov

Ova usluga nudi mnogo opcija, vrijedi je isprobati. Možete dobro komunicirati s prodavačima. Hvala vam na ovoj usluzi!

Dóra Dallos

Stvarno je nevjerojatno Platforma mi je puno pomogla. Imam puno informacija, puno dobavljača, puno vrijedne robe, postoji velika baza dobavljača.

Mohamed Abdelnaby

Dobra je web stranica za rad kao trgovac i veletrgovac. Potencijalni kupac može vas kontaktirati na web stranici ili izravno telefonom. Toplo preporučam svima.

Gytis Labakojis
Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.