FLASH SALE
-30%
Za svaku REGISTRACIJU i OBNOVU
promocije se ne mogu kombinirati
8 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 45 tisuća zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Preporuke

Na ovoj sam platformi već 60 dana i osjećam se odlično, našao sam izvrsne ponude kvalitete i cijene za neke artikle čak i za mene kao privatnog čovjeka.

Annamaria Mascolo

Uglavnom, to je vrlo lijepa platforma, ima puno kontakata za pronaći, ali mala mana je što nemamo jamstvo da su ti kontakti pouzdani. U početku sam mislio da možemo kupovati putem ove platforme i da je platforma ta koja upravlja transakcijama kako bi se osigurala zaštita kupaca. Ali nije to to, ima dosta kontakata, ali najbolje je tražiti dobavljače kod kojih se zapravo može provjeriti njihova ozbiljnost. Sve u svemu, uspio sam otkriti desetak kontakata na ovoj platformi.

Ornelstel

To je vrlo široka platforma, kao veletrgovcu mi puno pomaže u poslu, upoznajem puno ljudi diljem Europe po nevjerojatnim cijenama, preporučujem je 100% x 100%.

KinGSTocK Chaibi slu

Zaista jaka platforma za promociju i stvaranje novih poslovnih veza. Sve je jasno i razumljivo. Želim vam sve najbolje u razvoju i postizanju što boljih rezultata.

Žydrūnas Ambrazaitis

Objava ponuda ide savršeno. Ako smo primili poruku od kupca, možemo je vidjeti kada se prijavimo na Merkandi. Također primamo e-mail kako bismo mogli brzo odgovoriti na poruke.

Muslum Durmus

Brz odgovor i dobra usluga! Širok raspon različitih proizvoda diljem svijeta. Uskoro ću isprobati opciju prodaje!

Sem van Eijndhoven - Return Trading

Super

Toprak Sedar

Jako sam zadovoljan Merkandijem, moje ponude stižu do cijelog svijeta. Ponude se automatski objavljuju na nekoliko jezika, vrlo je zanimljivo.

Sofia Franco

Jedinstvena usluga, bilo da prodajete ili kupujete profesionalnu platformu. Kao prodavaču, Merkandi vam daje prostor u kojem vas prepoznaju kupci diljem svijeta.

Akram DJEBBARI

Stvarno dobro odradjena stranica,pomoc u slucaju potrebe,pouzdani prodavaci,jako mi se svidja.Preporucujem jer mogu kupovati i fizicke osobe ne samo firme

Maria Zarriello

Registrirani smo više od mjesec dana i primili smo mnogo zahtjeva za robu i upoznali nove potencijalne kupce. Toplo preporučujem platformu. - Posao u Italiji

Giovanni Pomo

Izvrsna stranica za veletrgovca, korisnička služba brzo reagira, mogućnost da imate dobru mrežu kupaca za početak, Toplo preporučam.

cfy

Sve je jednostavno SAVRŠENO!! Moram izraziti posebne komplimente vašem odjelu za odnose s korisnicima. Hvala što ste bili tako profesionalni i ljubazni. Nastavi činiti što god radiš da tako i ostaneš. Uz osobno poštovanje i srdačan pozdrav! Osman TURKMEN

Osman Turkmen

Hvala vam puno na pristupu platformi. Dobra usluga i sjajni ljudi. Zahvaljujući Mekandi platformi, dobio sam pristup mnogim proizvodima. Hvala vam puno.

Jakub Dziedziński

Vjerujem da je ovo najbolja veleprodajna stranica. Izvrsna prilika za prodavače poput nas. Sjajne ponude koje nisu dostupne na drugim platformama. Jako sam zadovoljna svojim izborom.

DIACONU PETRICA
Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.