FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
7 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Opis proizvoda zaštitnog preklopnog kućišta + isticanja

Značajke proizvoda: Vrsta proizvoda: Flip Zaštitni materijal kućišta: Eko koža + Silikonska kompatibilnost: Samsung Galaxy A34 Zatvaranje: Magnetska zaštita telefona 360 ° Namjenski prostor za pohranu kartica i gotovine Funkcionalni preklop, pretvarajući se u postolje Savršeno oblikovani izrezi za utore i gumbe Izrađena od ekološke kože izgleda iznimno elegantno
Elegantan dizajn kućišta s magnetskim okretanjem savršeno se podudara sa Samsung Galaxy A34. Kućište pruža visok standard zaštite i izvanredan, elegantan dizajn. Poklopac je izrađen u obliku futrole, koja će savršeno zaštititi naš uređaj od ogrebotina i oštećenja.
Visoka kvaliteta i preciznost izrade Kućište je izrađeno od kombinacije ekološke kože (vanjski dio) i fleksibilnog TPU-a (unutarnji dio - kućište), koji je otporan na udarce, čime se osigurava visok standard zaštite. Kućište ima fleksibilan okvir, zahvaljujući kojem precizno okružuje sve rubove uređaja.
Poklopac je dizajniran kako bi pružio osnovnu zaštitu vašeg uređaja i pružio mu elegantan dizajn. Čvrsto se prianja uz njega i štiti ga od oštećenja. Kućište telefona pruža punu funkcionalnost uređaja, uključujući sve potrebne izreze za utore, kao i poklopce gumba. Poklopac vam omogućuje upućivanje poziva kada je prednji poklopac zatvoren, zahvaljujući posebnom izrezu za zvučnik.
Ugrađeni džep Proizvođač je vrlo pažljivo osmislio dizajn kućišta kako bi bio što funkcionalniji. Unutarnji džepovi mogu lako primiti, na primjer, platne kartice, gotovinu ili dokumente. Džepovi se mogu naći na preklopu kućišta.
Jedna od prednosti je vrlo praktična funkcija postolja, zahvaljujući kojem možemo odmoriti telefon i koristiti uređaj bez držanja u ruci. Bit će savršen za gledanje filmova ili TV serija, kao i za video poziv.
Eko mali paket Ambalažu za naše proizvode dizajnirali smo tako da štedi prostor! Otkrijte svoju brigu za okoliš. Odaberite male pakete!
Sve vam je na dohvat ruke! Pogledajte ostale naše ponude i odaberite potrebnu dodatnu opremu za vaš pametni telefon. Pamtiti! Možete pronaći brojne dodatke kao što su: kaljeno staklo, držači, punjači za automobile, FM odašiljači, kabeli ili slušalice.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.