FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

FlexAir hibridni slučaj Opis proizvoda + isticanja

Značajke proizvoda: Vrsta proizvoda: Kućište telefona Model: FlexAir Hibrid posvećen: Samsung Galaxy S23 Kompatibilnost leća: Leće dimenzija ne veće (širina/duljina / dijagonala): 64 x 144 x 154 mm Materijal: Polikarbonat + poliuretanska konstrukcija: jednodijelna, relativno tanka i lagana Zaštitni rub: štiti zaslon i kameru Gumbi: aktivna zaštita Zaštita od ogrebotina i prskanja Savršeno pristaje, puna funkcionalnost Lako se sastavlja i rastavlja Ojačani kutovi koji učinkovito apsorbiraju udarce
Visokokvalitetno kućište FlexAir Hybrid za Samsung Galaxy S23 izrađeno je od visokokvalitetnog polikarbonata i poliuretana koji sigurno okružuju telefon i njegovu leću. Fleksibilni poliuretan koji se koristi u proizvodnji poklopca savršeno se pridržava, bez povećanja dimenzija uređaja na bilo koji način. Prozirna završna obrada savršeno se usklađuje s dizajnom telefona.
Savršena zaštita u svakom trenutku! Kućište pruža najbolju zaštitu od oštećenja i prljavštine. Njegov dizajn je ojačan , tako da savršeno štiti naš telefon. Gumbi su zaštićeni posebnim poklopcima, zahvaljujući kojima prašina i prljavština neće ući na ta mjesta.
Zaštitni rubovi Kućište osigurava izbočene zaštitne rubove iznad zaslona uređaja i njegovih kamera. Zahvaljujući ovom rješenju, više ne moramo brinuti o najosjetljivijim elementima našeg pametnog telefona!



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.