FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
21 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Xpreen XPRE035 Električna četkica za zube

5,44 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 10,88 €


Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
5 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm7383
Zadnje ažurirano
prije 3 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Šestojezgrena električna četkica za zube XPREEN IPX7 v z ll idealna je za one koji žele uživati u čistoj hrani i udobnosti. Ova jrat lthet četkica za zube koristi punu zvučnu tehnologiju koja se može koristiti za proizvodnju r 40000 t st sure t minuta. Ovi ljuljački pokreti omogućuju tekućini da uđe u zube i linija nimfe je otišla n. Naša četkica za zube je temeljita i ugodna četkica za zube si lm nyt ny jt, r ad sul mnogo čišći rezultati nyt sure t od tradicionalnih četkica za zube.
Četkica za zube koristi se za održavanje besprijekornih s. Cjelokupna zvučna tehnologija posude uzrokuje punjenje zuba i propadanje zuba, a karijes se smanjuje i zub se stisne. Zubi su brzi, a zubi temeljito očišćeni, pružajući tako dugotrajan svjež dah i svijetli osmijeh.
Četkica za zube može se sigurno koristiti pod tušem ili pod tušem. Baterija se može koristiti kako bi se omogućilo da baterije negoduju zbog elemenata. A intuit v t lt si indikatorski zaslon uvijek komunicira nt bateriju tt tts gi levelj r l.
Električna četkica za zube XPREEN IPX7 v z ll ima drugačiji materijal i izdržljiv dizajn. Ergonomska ručka osigurava udoban zub i ručku. A tanove glave četkica mogu učiniti oko krojenijim časnikom.
Nabavite električnu četkicu za zube XPREEN IPX7 v z ll i pucajte u udobnu četkicu za zube sa šest laktova koja je temeljitija od konvencionalne četkice za zube
F K. Bilo da imate karijes, karijes ili karijes, ova četkica za zube živjela je na nogama kako bi zasjala čisto i zubi su vam u redu.
Proizvod v e r a t i on o f the Također možete sigurno koristiti četkicu za zube pod tušem ili pod tušem, tako da ste zabrinuti zbog v r a t i na . I jrat lthet baterija se jednom pokvari i imate koristi jer nikada ne morate mijenjati baterije. A baterija tor t tt tts gi level t t n t n n n uvijek možete pratiti praktični t lt si indikatorski prikaz n.
Električna četkica za zube XPREEN IPX7 v z ll izrađena je od materijala koji jamče dugi vijek trajanja. Ergonomska ručka sigurno će udobno rukovati zubom. A glave četkica za ten mogu biti v kako bi se prilagodile jednoj nit t .
Ne ustručavajte se nabaviti električnu četkicu za zube XPREEN IPX7 v z ll i iskusiti šest els i udobnu četkicu za zube koju službenik može koristiti s tradicionalnim četkicama za zube. Stavite zube u jasan g t a priorit ss , i zajamčeno ćete dobiti rezultat.

W n: Bijeli r
Upotreba vidi: Početna stranica
Sustav četkica: mekan
Dobna skupina: Feln tt
Primjenjuje se: Stomatološki časnik t s
T lt si gnijezdo lts g: 5V
V z ll s gi klasa ly: IPX7
Ukupni izlaz tm ny: 1.8W
Kapacitet tor baterije sa: 2000mAh

Tuajdons gok:

L tium baterija tor
Id z t si m d
Pametna mem ria
IPX7 v z ll
Lead k n lk li t lt s
Inteligentan
t zemm d
Vibrate si frekvencija

Paket uključuje:1* Sonic električna četkica za zube 1* Standardna glava četkice 1* Vodi k n lk li t lt baza 1* t lt k bel



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.