MAY SALE
-30%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Prijeđite na pametno automatsko čišćenje doma

Funkcija čišćenja i brisanja 2 u 1
2100Pa Snažno usisavanje
LDS laserska navigacija
Pribor i potrošni materijal
Podrška za više karata
Automatsko punjenje i nastavak
Pametna aplikacija i glasovna kontrola
Senzori protiv pada i anti sudara

2-u-1 Čišćenje i brisanje

Način čišćenja i brisanja - Radi s spremnikom 2 u 1
Samo čišćenje - 550 ml velike kutije za prašinu
Samo brisanje - spremnik 2 u 1

Pribor i potrošni materijal
Jednostavan za kupnju potrošnog materijala i rezervnih dijelova kao što su srednje četke, HEPA filter, mokra i suha krpa, četke za čišćenje izravno od Mi.com.
Inteligentno mapiranje i planiranje ruta
Novi LDS laserski navigacijski sustav radi s nadograđenim SLAM algoritmom za mapiranje u stvarnom vremenu, veću brzinu, veću točnost i duži raspon skeniranja. Robot se pametno bavi kompliciranim okruženjem i pažljivo skenira cijeli kat.

8m - Raspon skeniranja
6×360°/s - Učestalost skeniranja
2016 puta/s - Stopa uzorkovanja
≤2% - Odstupanje točnosti

Podrška za više karata
Mi Robot Vacuum-Mop P može konstruirati i pohraniti do 10 različitih karata za vaš dvoetažni / višekatni dom. Ova ekskluzivna značajka pohrane u memoriji oslobađa vas neugodnosti ponovnog mapiranja svih katova sa svakom upotrebom, čime se eliminira ručni napor.
Značajka automatskog punjenja i nastavka
Uređaj može automatski otići na svoje mjesto za punjenje i nastaviti s čišćenjem od točke prekida ako mu ikada ponestane baterije na pola puta.

Nastavlja se od točke prekida
Automatsko punjenje

Ultimativni energetski stroj
Sa snažnim usisavanjem 2100Pa i vrhunskim motorom bez četkica, u trenu možete postići temeljito čišćenje prašine i krhotina. To zajedno s baterijom od 3200 mAh olakšava vam život.
Opremljen senzorima protiv sudara, anti-dropa i drugim visokopreciznim senzorima
12 kompleta visokopreciznih senzora pomaže u točnom prikazu okoline. Pokreće ga senzor protiv sudara i senzora protiv ispuštanja, uređaj vrši točnu navigaciju, prelazi prepreke visine do 2 cm, izbjegava bilo kakav pad sa stubišta i inteligentno osjeća okolno okruženje.
Pametni elektronički upravljani spremnik za vodu
Projektiran s elektronički upravljanom pumpom, dolazi s 3 stupnja prijenosa načina doziranja vode i mehanizmom za sprječavanje začepljenja vode. Odaberite načine na temelju intenziteta čišćenja i vrste poda koji želite očistiti.

Pametni elektronički spremnik za vodu
3 Zupčanici vodoopskrbe
Elektronički upravljana pumpa
Inteligentno doziranje vode

Pametna aplikacija i glasovna kontrola
Povežite se s aplikacijom Mi Home da biste istražili mnoštvo opcija kao što su daljinski upravljač, mapiranje u stvarnom vremenu, sekundarno čišćenje, izravnavanje uređaja, DND itd. Također je dizajniran za rad s Google Asistentom i Alexom, tako da to možete kontrolirati svojim glasom.
Čišćenje rubova
Uređaj se može koristiti za učinkovito čišćenje uglova. S opcijom "Vakuum uz rubove" u aplikaciji Mi Home možete brzo mapirati svoj dom što bi smanjilo vrijeme mapiranja za 60%
Čišćenje na licu mjesta - Čisti na odabranom određenom mjestu
Čišćenje zone – odaberite područje u aplikaciji Mi Home i uređaj će očistiti odabranu zonu
Vremensko planiranje
Postavite vrijeme čišćenja prema vašim potrebama
Moderno rješenje za čišćenjeMi robot vakuum-Mop P moderno je čudo s nevjerojatnim značajkama koje će vam olakšati svakodnevni život nego prije. Prepun je značajki poput 2-u-1 Sweeping i Mopping koji obavlja svakodnevne poslove poput čišćenja, brisanja, čišćenja i brisanja bez napora. Opremljen je LDS laserskim navigacijskim sustavom koji radi s nadograđenim SLAM algoritmom za mapiranje u stvarnom vremenu, brže skeniranje i duži raspon skeniranja. Mi Robot Vacuum-Mop P Features:ItThe robot dolazi s profesionalnim dizajnom puta čišćenja posebno stvorenim za indijske domove. Opremljen je s 12 kompleta visokopreciznih senzora koji pomažu u točnom prikazu okoline. Također ga pokreće senzor protiv sudara i protiv ispuštanja i prelazi prepreke visine do 2 cm. Vakuumski robot ima snažnu sposobnost obrade podataka i pokreće ga Cortex-A7 procesor i Mali 400 GPU. Sa snažnim usisavanjem 2100Pa i pametnim elektronički upravljanim spremnikom za vodu, ovaj robot vam olakšava život. Također se možete povezati s aplikacijom Mi Home kako biste istražili mnoštvo opcija poput daljinskog upravljača, mapiranja u stvarnom vremenu, zakazanog čišćenja, čišćenja mjesta itd. Također možete odabrati spajanje, dijeljenje ili imenovanje prostorije za čišćenje. Dinamičko planiranje puta pomaže u praćenju različitih putova za različite načine rada. Uređaj se može automatski napuniti i nastaviti kad god je to potrebno. Također možete postaviti virtualne zidove ili ograničena područja oko objekata kako biste izbjegli čišćenje ograničenih područja poput tepiha ili kupaonica. Vakuumski robot ima snažnu sposobnost obrade podataka i pokreće ga Cortex-A7 procesor i Mali 400 GPU.
Specifikacije:

Ime i prezime: Mi Robot Vakuum-Mop P
Dimenzije: Ø 350 x 94,5mm
Kapacitet baterije: 3200mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802,11 b/g/n
Trajanje: 60-130 minuta
Težina: 3.6kg



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.