FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
17 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Redmi Brza banka napajanja
Dvostruki ulazni priključci / Dvostruki izlazni priključci / Veliki kapacitet od 74 WhTwo-way 18-W brzo punjenje

Pogodno za putovanje zrakoplovom

Veliki kapacitet od 20.000 mAhEnough kapaciteta za potpuno punjenje četiri telefona i još uvijek ima preostalo napajanje*
Veliki kapacitet od 20.000 mAh; ugrađeni pametni USB kontroler za punjenje*; Kompatibilan s većinom telefona i digitalnih uređaja; dovoljno kapaciteta za potpuno punjenje četiri Mi 9 telefona i još uvijek ima dovoljno energije. Za mir kad si u pokretu.
Dvosmjerno 18-W brzo punjenjeRapid punjenje i samopunjavanje
Redmi Rapid Charge Power Bank od 20.000 mAh ima dva USB-A izlazna priključka, svaki s maksimalnom izlaznom snagom od 18 W. Također ima dva ulazna priključka, USB-C i Micro-USB priključak, svaki s maksimalnim ulazom od 18 W. Pametna banka napajanja koja nudi učinkovitije punjenje i pražnjenje i štedi vam dragocjeno vrijeme.

Punjenje Redmi Note 7 - 3,5 puta
Punjenje redmi K20 - 3,5 puta
Punjenje za Mi 9 - 4,5 puta
Punjenje iPhonea XS - 4,7 puta

Dvostruki USB-A izlazOne nije dovoljan, dva su savršena
Redmi Rapid Charge Power Bank od 20.000 mAh ima dva USB-A izlazna priključka, svaki s maksimalnom snagom od 18 W kada se koristi sam. Kombinirani izlaz dvaju priključaka može doseći 5,1 V/3,6 A, tako da se može koristiti za punjenje telefona i tableta.
Dvije vrste ulaznih priključakaTo je bolje imati izbor
Redmi Rapid Charge Power Bank od 20.000 mAh ima dva ulazna priključka, USB-C i Micro-USB priključak, što ga čini potpuno kompatibilnim sa standardnim kabelima Android uređaja* i osigurava brzo punjenje same banke napajanja.
Litij-ionska polimerna baterijaPopravljena za punjenje različitih uređaja
Litij-ionska polimerna baterija visoke gustoće pruža trajan i pouzdan vijek trajanja baterije za uređaje kao što su telefoni, tableti i digitalni fotoaparati, tako da možete napuniti gdje god se nalazili - u uredu ili u pokretu.
Visokokvalitetni IC čipAddirana zaštita i poboljšana sigurnost
Visokoprecizne komponente otpora, induktivnosti i kapacitivnosti i čipovi naprednog kruga lako mogu izdržati prekomjerno punjenje, prekomjerno pražnjenje, pregrijavanje, kratke spojeve i druge kvarove, nudeći pouzdanu zaštitu i za banku napajanja i za uređaje. Višestruke zaštitne značajke znače veću sigurnost za svakodnevnu uporabu.

Zaštita od temperature
Zaštita od kratkog spoja
Zaštita od vraćanja na izvorno
Ulazna zaštita od prenapona
Zaštita od obrnutog punjenja
Izlazna prekomjerna zaštita
Zaštita od prenapona izlaza
Zaštita od previsoke cijene i prekomjernog pražnjenja
Zaštita kratkog spoja prenapona na razini hardvera

Podržava punjenje male strujePojatno dvosatno punjenje
Dvaput dodirnite gumb "Provjeri bateriju" da biste se prebacili na dvosatni način punjenja male struje da biste napunili Mi Bluetooth slušalice ili Mi Smart Band*. Pogodno za punjenje uređaja male struje.

Mi Bluetooth slušalice s mikrofonom
Mi Smart Band

*U skladu s međunarodnim zrakoplovnim standardima: jedan prijenosni uređaj za punjenje s mogućnošću manjom od 100 Wh, prošao je UN38.3 testiranje. Izvješće o ispitivanju UN38.3 iz laboratorija Kineskog instituta za elektroničku normizaciju (CESI), izvješće br.: S19-B0459-3.*Dovoljno za potpuno punjenje četiri telefona: Nakon što je u potpunosti napunio četiri Telefona Mi 9 jedan za drugim, 20.000 mAh Redmi Rapid Charge Power Bank još uvijek je ostao kapacitet baterije. Podaci o ispitivanju mogu se razlikovati ovisno o objektivnim promjenama u okolišu.*Ugrađeni pametni USB kontroler za punjenje: podržava većinu mehanizama punjenja na tržištu i jamči kompatibilnost s različitim prijenosnim pametnim uređajima*Bilo koji kabel s Micro-USB ili USB-C priključkom može se koristiti za punjenje banke napajanja. Paket proizvoda uključuje 20.000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank, priručnik s uputama i Micro-USB kabel.*Redmi Prompt Charge Power Bank od 20.000 mAh također podržava punjenje niskom strujom za Bluetooth slušalice, pametne trake i druge uređaje od strane marki koje nisu Xiaomi.*Osim ako nije drugačije navedeno, svi gore navedeni podaci ispitivanja su iz Laboratorija Zimi. Stvarna učinkovitost može se razlikovati ovisno o objektivnim promjenama u okolišu.
Specifikacije:

Broj modela proizvoda: PB200LZM
Tip baterije: Litij-ionska polimerna baterija
Snaga baterije: 74 Wh / 3.7 V / 20.000 mAh
Nazivni kapacitet: 12.000 mAh (5.1 V/3.6 A)
Ulazni priključci: Micro-USB/USB-C
Izlazni priključci: 2 × USB-A
Izlazni parametri: 5 V=2,1 A/9 V=2,1 A/12 V=1,5 A
Izlazni parametri (izlaz s jednim priključkom): 5,1V=2,4A / 9V=Max.
Izlaz s dva priključka: 5.1V=3.6A
Dimenzije proizvoda: 154 × 73,6 × 27,3 mm



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.