FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
13 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Ultra kratka udaljenost bacanja, masivni zaslon za vaš dom

Ultra kratka udaljenost bacanja, zidna montaža
Masivno projekcijsko područje od 150"
Tehnologija laserskog izvora svjetlosti ALPD 3.0
Visoka točnost boja i svjetlina.
3000:1 nativni kontrast
Ugrađeni Google Assistant / Google Android 8.1 TV sadržaj

* Xiaomi Laser Projector može prikazivati tradicionalne kabelske TV programe putem TV prijemnika kao što je gornji okvir TV prijemnika ili IPTV set top box. Ne može izravno primati televizijske signale.
Dobitnik japanske nagrade za dobar dizajn za 2017. godinu
Japanska nagrada za dobar dizajn, iF Design Award, Red Dot Award i IDEA Award poznati su kao četiri glavne globalne nagrade za dizajn.
Ovo je prvi ultrakratki fokalni laserski projektor na svijetu s ALPD tehnologijom koji isporučuje do 150-inčni Full HD na udaljenosti od 50 cm s visokim omjerom kontrasta od 1500 lumena i 3000:1 te vijekom trajanja proizvoda od 20.000 sati. Ovaj visokotehnološki proizvod koristi kompaktan i minimalan "box" jezik dizajna i održava stilsku koherentnost čak i svom Bluetooth daljinskom upravljaču. Upravljajte uređajem s bilo kojeg mjesta u sobi. Glasovno aktivirani asistenti mogu brzo pronaći programe ili pružiti druga interaktivna iskustva gledanja.
- Prosudbeno povjerenstvo za nagradu za dobar dizajn
Masivni zaslon za vaš dom
Xiaomi laserski projektor može projicirati zaslon velik čak 150 inča. Donesite privatno kazalište u svoj dom.
Masivno projekcijsko područje od 150" Pretvorite svoj dom u privatno kino
Jednostavno prilagodite veličinu zaslona na bilo gdje između 80-150 inča.
Doživite imerzivno zadovoljstvo gledanja filma, slušanja koncerta ili igranja igre na masivnom zaslonu.
Ultra kratka udaljenost bacanjaProject veliki zaslon, čak i iz blizine
Koristi 0.233:1 ultrakratki dizajn žarišnih leća kako bi uklonio neugodnosti projekcije na velike udaljenosti potrebne tradicionalnim projektorima. Xiaomi laserski projektor može se smjestiti 1,97'' ~ 19,7'' od površine zaslona na TV ormariću ili montirati na zid. Nema potrebe nositi se s teškim ožičenjem ili preprekama.

1.97'' ~ 19.7'' s površine zaslona
Lako se kreće
Nema potrebe za posebnim ožičenjem

Kino-kvaliteta
Xiaomi Laserski projektor ima izvorni kontrast 3000:1, usporediv s onim što se nalazi u kinima. S omjerima crvenog svjetla od čak 16-18%, boje su živopisne i svijetle.
Tehnologija laserskog izvora svjetlosti ALPD 3.0
Sadrži novu tehnologiju laserskog prikaza ALPD 3.0 tvrtke Appotronics*, koja vodi na tržište u boji zaslona, kontrastu i svjetlini. Ne samo da su slike svijetle i jasne, ALPD 3.0 omogućuje nam da poboljšamo vijek trajanja proizvoda i smanjimo veličinu stroja.
* Appotronics je vodeći svjetski laserski inovator tehnologije fosfora visoke svjetline. Više od 3.000 kazališta koristi ovu tehnologiju širom svijeta.
85%+ NTSC raspon bojaBroad raspon boja i distribucija
Boja je važan dio cijelog projekcijskog zaslona. Ako je raspon boja premalen, projektor ne može prikazati prave boje filma. Xiaomi Laser Projector koristi inovativnu petostupnu tehnologiju kotača u boji za brzine projekcije crvenog svjetla od 16-18% *. Raspon boja NTSC od 85% pruža bogatu i vjernu reprodukciju boja.
* Konvencionalni projektori obično koriste samo trostupanjske ili četverostupanjske kotače u boji. Stope projekcije crvenog svjetla obično padaju ispod 10%
3000:1 izvorni kontrastEven tamnije scene su projicirane jasno
Često se žalimo da može biti teško jasno vidjeti važne detalje u kinu jer tamne slike nisu jasno projicirane. Xiaomi Laser Projector ima izvorni kontrast 3000:1, znatno iznad standarda 2000:1 u kinima. Također ima rezoluciju 1920* 1080 i podršku za HDR, tako da su detalji jasni, čak i u mraku.
5000 lumena izvor svjetlosti svjetline
Xiaomi Laser Projector nudi svjetlinu izvora svjetlosti do 5000 lumena, svjetlinu slike od 1600 ANSI lumena i svjetlinu projekcijskog zaslona od 15-18fL, usporedivu s kino standardom.
* fL je kineski kino standard za mjerenje svjetline. Svjetlina od 14 fL općenito je prihvaćena za projekciju 2D kina u Kini i 4,5 fL za 3D slike.
TL DLP tehnologija digitalne obrade svjetla
Sadrži DLP tehnologiju digitalne obrade svjetlosti tvrtke Texas Instruments. Ova tehnologija temelji se na DMD čipu za vizualni digitalni prikaz informacija. Koristeći ovu tehnologiju, Xiaomi Laser Projector može jasnije i živopisnije prikazati sliku. Istodobno, detalji na slici su živopisni s visokom stopom restauracije.
DMD čip od 5,4um piksela2,07 milijuna reflektirajućih leća, tako da je svaki centimetar velikog zaslona jasan i oštar
Čip ima više od 2,07 milijuna 5,4um reflektora, svaki poput malog ogledala koje se samostalno okreće ± 17 ° brzinom od 16,66 milijuna ciklusa u sekundi, spajajući različite boje grede na ultrakratku žarišnu lasersku leću za iskustvo gledanja visoke razlučivosti.
Život svjetiljki od preko 25000 satiGledajte filmove svaki dan u godini.
Tehnologija laserskog izvora svjetlosti Appotronics ALPD 3.0 može učinkovito osigurati vijek trajanja svjetiljke od 25.000 sati ili više, što odgovara vremenu



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.