FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
22 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Mi Noćno svjetlo aktivirano pokretom 2 - Bluetooth
3-u-1 pametno svjetlo za osvjetljenje, detekciju pokreta i detekciju svjetlosti

Aktivirano pokretima: Aktivacija pokreta velikog dometa, svjetlo se uključuje čim uđete u zamračeni prostor
Rotacija od 360°: Magnetski dizajn za fleksibilna podešavanja kuta
Niska potrošnja energije: 17-mjesečno trajanje baterije kada se koristi isključivo kao senzor
Otkrivanje pokreta: Otkrivanje kretanja ljudi/životinja
Detekcija svjetla: Otkrivanje uvjeta ambijentalne rasvjete
Pametna veza: povezivanje s nizom pametnih uređaja putem Bluetooth pristupnika

Pametna podešavanja rasvjete putem aplikacijeCustomise vašu idealnu noćnu rasvjetu
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) može otkriti ljudsko kretanje u mraku. Jednom otkriveno, svjetlo se uključuje. Nadogradnje uređaja izvršene su imajući na umu. Pronađite savršeno osvjetljenje za svoje okruženje, svjetlina i vrijeme osvjetljenja mogu se prilagoditi u aplikaciji Mi Home /Xiaomi Home.
*Da biste izvršili postavke ili ažurirali firmware u aplikaciji, prvo omogućite Bluetooth funkciju na telefonu, a zatim pomaknite tijelo unutar indukcijskog raspona noćnog svjetla ili gurnite Bluetooth prekidač na obje strane.*Izvješće o testu svjetline noćnog svjetla br.: WTF20F02004812N.
Neovisne funkcije senzora* Maksimalno iskoristite pametne veze s vezama s pametnim vezama
Praktično i zabavno, Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) može se koristiti kao senzor pokreta* i svjetlosni senzor*. Pomoću Bluetooth pristupnika uređaj se može postaviti za povezivanje s različitim uređajima u različito vrijeme.
*Funkcije senzora mogu biti omogućene samo kada su povezane putem Bluetooth pristupnika. Provjerite sadrži li vaš račun uređaje s podrškom za Bluetooth pristupnik.*Senzor svjetla može se koristiti za otkrivanje dva oblika ambijentalnog osvjetljenja: svijetlog ili tamnog. Određeni podaci nisu prikazani.*Aplikacija Mi Home/Xiaomi Home sadrži deset različitih uvjeta izvješća kada se uređaj koristi kao senzor pokreta i svjetla. Uključujući: Kretanje ljudskog tijela, status ambijentalnog svjetla svijetlog / tamnog, ambijentalni svjetlosni status svijetlog / tamnog i ljudskog pokreta, bez pokreta ljudskog tijela tijekom X minuta.
Kada dođete kući s posla u 19:00 sati noćno svjetlo na vašem trijemu detektira tamnu ambijentalnu rasvjetu i kretanjei automatski uključuje Mi Smart LED stropno svjetlo i Pročišćivač zraka Mi
Kada ustanete između ponoći i 7:00 noćno svjetlo u vašoj spavaćoj sobi otkriva kretanjei automatski uključuje Mi Smart LED stropno svjetlo pri niskoj svjetlini
Dizajn magnetskog nosača360 ° rotacija za još pristupačnije scenarije osvjetljenja
Noćno svjetlo može slobodno stajati na ravnim površinama kao što su noćni ormarići. Ljepljiva naljepnica* na podlozi može se koristiti za montažu. Okrenite svjetlinu visoko u ormarima i trijemovima za jasno osvjetljenje bez potrebe za uključivanjem mrežnog svjetla. Okrenite svjetlinu nisko u stubištima i spavaćim sobama za meku, ne ometajuću rasvjetu. Uklonite noćno svjetlo iz baze kako biste ga koristili odvojeno.
*Nemojte ponovno koristiti ljepljivu naljepnicu iz ovog proizvoda jer to može uzrokovati oštećenje površina. Prije pričvršćivanja provjerite je li proizvod pravilno postavljen.
Samo tri AA baterije365 dana trajanja baterije pri najnižoj postavci svjetline*
180 dana trajanja baterije pri najvišoj postavci svjetline*. Funkciju noćnog svjetla možete isključiti i putem aplikacije Mi Home/Xiaomi Home. Dugotrajna upotreba bez muke sa 17 mjeseci trajanja baterije kada se koristi isključivo kao senzor.*
*Trajanje baterije kada je funkcija osvjetljenja u upotrebi izračunava se na temelju uključivanja svjetla 15 puta dnevno, svaki u trajanju od 15 sekundi. *AA baterije nisu uključene u paket proizvoda. *Trajanje baterije kada se uređaj koristi isključivo kao senzor, a funkcija osvjetljenja nije u upotrebi izračunava se na temelju 80 detekcija pokreta i 20 svjetlosnih detekcija dnevno, kao i 24 x 6 = 144 redovita izvješća dnevno.*Gore prikazani podaci izračunavaju se na temelju AA baterije nazivnog kapaciteta 1500 mAh.
Široko područje detekcije od 120°Up do udaljenosti senzora od 6 m
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) ima prilagođenu Fresnel objektiv koji može otkriti najosjetljivije pokrete ljudi. Uređaj ima iznimno širok raspon horizontalnih senzora od 120° koji može otkriti kretanje na udaljenosti od 6 m* ispred svjetla i udaljenost od 2,5 m* sa strane.
*Izvješće o ispitivanju raspona senzora noćnog svjetla br.: WTF20F02004812N.
Nema vidljivog treperenja*, nema štetnog plavog svjetla*Izvor svjetlosti znanstveno je konfiguriran za poboljšanu zaštitu očiju
Značajke 2800K toplo, nježno žuto svjetlo* bez vidljivog treperenja ili štetnog plavog svjetla, tako da možete ustati noću bez ometanja bilo koga.
*Nema vidljivog treperenja, nema štetnog plavog svjetla, izvješće o ispitivanju od 2800K br.: WTF20F02004812N.
Instalacija
Za točno otkrivanje preporučuje se suočavanje sa svjetlom prema dolje kada je baza montirana preko 1,9 m iznad poda. Iz istog razloga, preporuča se okrenuti svjetlo prema gore kada je baza postavljena ispod 0,5 m iznad poda. Za različite visine montaže potrebno je podesiti kut



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.