FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Kompaktna i lagana brza sušilica
9,5 cm ultrakratko kućište / 20 m/s super veliki protok zraka / 50 milijuna negativnih iona / 57 ° C pametna kontrola temperature
Udoban za držanje, lagan i praktičan za putovanja
Inovativna struktura dolazi s ultrakratkim kućištem, ne dužim od štapića ruža za usne, što omogućuje udobno prianjanje. Jednostavno ga ponesite sa sobom dok putujete radi dodatnog jamstva.

Duljina ruža za usne*
Lagano tijelo

Turbofan lopatice za proizvodnju jakog i stabilnog protoka zraka
Polazeći od principa rada motora zrakoplovnih turbina, jedinstveni dizajn sa zakrivljenim lopaticama i izlazom zraka smanjuje gubitke snage vjetra i učinkovito poboljšava brzinu zraka. Motor visokih performansi proizvodi snažan protok zraka koji brzo isparava vlagu bez potrebe za visokim temperaturama.

20 m/s m/s - Veliki protok zraka*
7 oštrica - Oštrice u obliku krila

Ugodna temperatura za zaštitu kose
Temperatura se otkriva 60 puta u sekundi, a rezultat se izravno šalje mikroprocesoru kako bi se prilagodila temperatura zraka u stvarnom vremenu i osiguralo da temperatura ostane stabilna na 57 °C. Znanstvena kontrola temperature sprječava oštećenje kose i pomaže vašoj kosi da održi zdrav sjaj.
Učite od L'Oréal Arts Ambasadora o ispravnom načinu sušenja kose
Jason je rekao: "Pomicanje sušila za kosu prema dolje tijekom sušenja čini glatkiju kosu i uzrokuje manje oštećenja kose. Trebali biste držati razmak od najmanje 10 cm između izlaza zraka i kose. Ljeti je preporučena temperatura 57°C, što bolje štiti kosu."
JASON CUI, ambasador umjetnosti L'Oréal, bivši glavni stilist Hermèsovih, LV i Dior modnih revija u Kini i službeni stilist Harper's Bazaara.
Brzo osušite bez oštećenja kose i ostavite na posao osvježeno
Ne mogu svi sušila za kosu doseći brzinu sušenja od 6,1 g / min*. Snažan protok zraka omogućuje brzo isparavanje vlage, smanjujući vrijeme provedeno u sušenju kose, bilo rano ujutro ili prije odlaska u krevet.

Rana jutra - Smanjuje vrijeme provedeno na sušenju kose i pruža vam osvježavajuće jutro
Prije spavanja - Brzo se suši i štiti kosu za dobar san

Glađa i sjajnija kosa
Ugrađeni ionski generator može osloboditi čak 50 milijuna negativnih iona u svom jakom protoku zraka, što smanjuje statički elektricitet, sprječava frizz, izravnava kutikule kose i daje vašoj kosi sjajan sjaj. Također pruža brzo i nježno sušenje kako bi se poboljšalo zdravlje vaše kose.

50 milijuna negativnih iona*
Izravnava kutikule kose
Neutralizira statički elektricitet

Preuzmite veću kontrolu nad načinom na koji sušite kosu Spremite postavke temperature radi veće praktičnosti
Omogućuje vam slobodno prebacivanje između toplog i hladnog zraka i bolju kontrolu brzine zraka. Jednostavno gurnite i pritisnite za početak i odaberite između tri postavke temperature za glatki i ugodni protok zraka. Korištena temperatura automatski će se spremiti i omogućiti prilikom sljedećeg korištenja.
Stisak vam daje ugodan osjećaj dodira
UV premaz otporan je na prljavštinu i ima mekan dodir, dajući vam udobno prianjanje.
Smanjena buka tijekom sušenja kose
Otpor protoka zraka smanjuje se tijekom prijenosa kako bi se učinkovito kontrolirala buka. Uz mekši zvuk i jači protok zraka, vi i vaša obitelj možete imati ugodnije iskustvo sušenja kose.
Višestruke zaštite od pregrijavanja radi veće sigurnosti
NTC detektira temperaturu odlaznog zraka u stvarnom vremenu. Odabrani visokoprecizni elementi mogu automatski pokrenuti zaštitu od pregrijavanja i isključiti napajanje u slučaju prekomjernih temperatura. U ekstremnim slučajevima pokrenut će se zaštita od osigurača kako bi se osigurala sigurnost.

Detekcija temperature NTC-a
Zaštita od pregrijavanja
Zaštita osigurača

Profinjeni detalji, genijalan dizajn

Dvoslojna mlaznica protiv opeklina od 360° - Siguran i brz styling
Viseća kuka - Lako se može koristiti
Ergonomska ručka - Udobno prianjanje
Ojačani kabel za napajanje - Izolira toplinu i podnosi visoke temperature

*Duljina ruža za usne: Duljina kućišta jednaka je štapiću ruža za usne (Dior Lip Tattoo). *20 m/s veliki protok zraka: najveća brzina zraka pod jakim, hladnim zračnim načinom rada izmjerenim pri nazivnom naponu, s razmakom od 10 cm između izlaza zraka proizvoda uzorka i ulaza zraka uređaja za ispitivanje. *Pametna kontrola temperature od 57 °C: Temperaturna razlika bila je ±8 °C kada je proizvod uzorka testiran na različitim temperaturama okoline i različitim brzinama zraka pomoću standardnog uređaja za ispitivanje temperature od 53 točke, pri čemu je ispitna temperatura okoline postavljena na 15 °C/20 °C/25 °C/30°C, brzina zraka postavljena na jakoj/mekoj konstantnoj temperaturi ispod 57 °C, a temperaturni senzor postavljen na 10 cm od izlaza zraka. *Brzina sušenja od 6,1 g/min: Vrijednost je izmjerena na temperaturi od 24,3 °C i vlažnosti od 52%RH, pri čemu je proizvod postavljen na način rada s visokim protokom zraka i toplim zrakom, a ispitna tkanina postavljena je na 10 cm od izlaza zraka proizvedenog uzorka



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.