FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
22 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Mekana i udobna
Jastuk u obliku slova Xiaomi 8H Travel U mekan je i udoban jastuk koji se može ponijeti bilo gdje. To je i ugodan jastuk za dom, ali i za putovanje avionom ili dugu vožnju autobusom. Jastuk se može koristiti ili ravan, smotan ili kliknuti na svoje mjesto. Koristite ga na primjer za vrat, leđa, noge ili kao potporu rukama za stolom. Na taj način sprječavate umor i bolove u mišićima.
Materijali imaju visoku kvalitetu i malu težinu. Jastuk ima Nifco Professional isječak za pričvršćivanje koji je izrađen u Japanu i može izdržati širok raspon uvjeta okoliša. Duljina kopče može se lako podesiti za ugodno držanje tijela.
Izrađena od izdržljivih materijala
Poklopac jastuka u obliku slova Xiaomi 8H Travel izrađen je od 100% pamuka iz Kine. Tkanina je mekana, fleksibilna i prozračna te je 20% deblja nego inače što pruža dodatnu udobnost. Korištenje S & Z uzorka čini poklopac jakim, fleksibilnim i otpornim na dlačice. Tijekom procesa tkanja koristi se poligien koji sprječava stvaranje mirisa bakterija i održava jastuk uvijek svježim. Osim toga, poklopac se može prati zahvaljujući patentnom zatvaraču i tako ga je lako održavati čistim.
Osim toga, unutarnji poklopac izrađen je od Spandexa koji je fleksibilan i izdržljiv. Za punjenje se sastoji od čestica lateksa koje osiguravaju ravnomjernu raspodjelu, elastičnost i prozračnost. Čestice lateksa zapravo se prilagođavaju obliku vrata, leđa ili noge, pružajući dobru potporu. 

Može se koristiti i ravna, smotana i priljubljena za različite dijelove tijela
Isječak nifco professional privitka japanske proizvodnje
100% mekani pamučni pokrov otporan na dlačice
Perivo zahvaljujući patentnom zatvaraču
Spandex je napravio unutarnji pokrov
Punjenje od čestica lateksa koje se prilagođavaju obliku vašeg tijela



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.