FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
22 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

X90 smart ra orange f llisten aj nd k white r s jjal

16,92 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
37 komada
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm7207
EAN:
=VLOOKUP(A580,Munka1!D:E,2,FALSE)
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Predstavljamo X90 smart r t orange nt n n t t t t t t s n t h i on f rfi, teen i p rok podjednako. Ovaj st lusos s funkcija lis pametna na najbolju tehnologiju i ima napredne značajke kako bi ga n ny tse s bogat tsa svakodnevno postojanje dva.

X90 smart ra ima n-gy oblik alum nium TV kućište koje je izdržljivo i sigurno. TPU narukvica udobna je za nošenje i koristi se za svakodnevnu uporabu. Ra k nny , svaki 105 grama s ly bez naprezanja na zapešću.

Ovaj pametni ra rint ssel može biti aktivan, samo pritisnite gumb + da biste vidjeli prikladnu upotrebu u njemu. 1.96 h veliki k fly ash n a TFT k fly ash technology les s r detaljno je opisan u t. Ra se može koristiti u bb r n t i on , uključujući ce n-black, ce n-orange, ce n-sz rke, standardni silikonsko-narančasti rga s m puno.

X90 ima pametne osnovne funkcije kao što su p ld ul h v mnogi r gz t se telefoni nyvb l, SMS k ld se s receive sa phone cross l, otkucaji srca r s, v rnyom sm r s, monitor za spavanje s, Bluetooth h v s s glazbeni playeri s s i brest ra s eml hand k. Smart ra more bb t podržava Bluetooth NFC funkciju, t voli selfie k t st s v roxig n- rz kel st. Tvrtka također koristi mnoge za prikazivanje glazbe, uključujući WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp i Instagram.

X90 je pametan da vam pomogne pratiti i poboljšati svoj ukupni tm ny t i on o f Smart ra kompatibilan je s IOS 9.0 s jabb verzijom ival, kao i Android 5.0 s jabb verzijom ival. Također može biti više nego potrebno da oko oblikuje r t na jedan ni ig nyk tsa.

X90 je pametan na najfinijoj tehnologiji t s lusos design t st tv zi biti bogat tse s k nny tse svakodnevno postojanje. Naručite odmah i nabavite napredne značajke i pametne izbore. Aj nd k white r t t t i on o f the r.

X90 smart r donosi više bb također dolazi s Bluetooth slušalicama koje mogu v čini vodi k n lk li slušajući st s h v mnoge prijeme. Osim toga, a aj nd k matt white r r j j r a t i on o f st luss t i on customizable s.

Sadržaj paketa:

1 x X90 pametni ra
1 x QI t lt
1 x Tip C - podaci o munji unutra.
Bluetooth slušalice 1 x X90
1 kom Narančasta W j
1 x Feh r sz j



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.