Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Wok indukcija 32,5 cm, Wok tava s uklonjivom drvenom ručkom, željezna posuda od ugljičnog čelika sa staklenim poklopcem, nepremazana, crna
nebesko svjetlo 12233 32cm
Stanje: Roba, nokat novi proizvod.
Jedinična cijena: 9,00 €
Broj komada na paleti: 96 komada

O ovom članku

Visokokvalitetni ugljični čelik - Izrađen od visokokvalitetnog ugljičnog čelika, površina se tretira dvostrukom oksidacijom i nitratizacijom, a nakon tri puta visoke temperature taljenja, poliranja i rafiniranja osigurava izvrsnu trajnost i otpornost na hrđu.
100% netoksična - bez premaza, 100% bez otrovnih kemikalija kao što su PFOA i PFOS. Tvrdoća je četiri puta veća od čvrstoće običnog željeza. Može se koristiti s bilo kojom lopaticom i alatom za čišćenje bez brige o ogrebotinama i deformacijama. S povećanjem učestalosti, wok postaje neljepljivi wok.
Detaljan dizajn - Odvojiva drvena ručka posebno je dizajnirana za jednostavno skladištenje. Lako se rastavlja bez alata. Viseći prsten koristi se za vješanje i lako se suši. Pomoćna ručka pomaže u pomicanju ili skladištenju woka, ergonomska neklizajuća drvena ručka održava je hladnom tijekom kuhanja na visokoj temperaturi, a istovremeno osigurava sigurno i udobno držanje.
Štedljivi wok - ravno dno pogodno za sve vrste peći, uključujući indukcijske štednjake, plinske štednjake, električne štednjake, staklokeramičke štednjake itd.; Površina woka je glatka i sjajna, nije je lako zalijepiti, manje ulja se koristi u kuhanju. Brzo i ravnomjerno grijanje.
Jednostavan za čišćenje - Wok začinite prije uporabe, jer pravilnom uporabom i njegom wok može postati fizički neprijanjajući wok i postići brzi učinak čišćenja.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.