FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
22 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

VRTNO CRIJEVO

Crijevo dostupno u ZELENOJ ili PLAVOJ boji. + višenamjenski sprej BESPLATNO!

(odabranu boju treba naznačiti samo na Allegro obrascu dostupnom nakon kupnje - informacije za prodavatelja, u nedostatku odabrane boje ili nedostatku informacija, poslat će se slučajna boja)

Ostale duljine crijeva i mnoge druge zanimljive stvari dostupne su na našim drugim aukcijama ili na kartici "svi proizvodi prodavatelja". To je inovativno vrtno crijevo koje se automatski proteže pod utjecajem vode 3 puta od svoje izvorne duljine! Već umorni od teških i uvijenih vrtnih crijeva nisu praktična za upotrebu, teško ih je rastegnuti, savijaju se i probijaju ili blokiraju tlak vode koji prekida vaš rad. Crijevo izrađeno od fleksibilne poliesterske trake, lateksa i ABS plastike.

Ova kombinacija će vam dati lakoću i mali volumen i težinu proizvoda. Crijevo se razvija samostalno, samo trebate spojiti struju vode. Nakon isključivanja, zmija će se vratiti u prvobitni položaj. Idealno za sve kućanske i vrtne poslove! Neophodan u kućnoj garaži, zalijevanje, prskanje, navodnjavanje vrta, pranje automobila, terasa, pod, tepih. Crijevo radi na tlaku vode od 1,5 do 7bar (normalan tlak vode u kućama je 2-3 bara)
Osim toga, crijeva se mogu kombinirati jedna s drugom! (priključak za povezivanje BESPLATNO uključen). Osim toga, set uključuje višenamjensku prskalicu sa 7 načina rada i funkcijom zaključavanja.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.