WELCOME SUMMER
-35%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Vrhunska kvaliteta 100% prirodni proizvodi hrana razred izvozna cijena slatko svježe

2,10 € /kilogram cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 kilograma
Dostupna količina
bez limita
Država
Latvija
Robna grupa
Nova  
Brendovi
europe
Vrijeme dostave
7 dana
EAN:
4549292009064
Zadnje ažurirano
prije 4 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Svježe kruške su divni plodovi poznati po slatkom, sočnom mesu i prepoznatljivom okusu. Kruške su porijeklom iz Europe i Azije, ali se sada uzgajaju u mnogim umjerenim regijama širom svijeta. Dolaze u različitim oblicima, veličinama i bojama, uključujući zelenu, žutu, crvenu i smeđu, ovisno o sorti.

Prilikom odabira zrelih krušaka važno je lagano pritisnuti blizu stabljike kako biste provjerili blagu mekoću, što ukazuje na zrelost. Boja kože može se neznatno promijeniti kako kruška sazrijeva, ali općenito bi trebala biti glatka i bez većih mrlja ili modrica. Neke vrste krušaka, kao što su Bartlett kruške, mijenjaju se iz zelene u žutu kako sazrijevaju, dok druge, poput Anjou ili Bosc krušaka, zadržavaju svoju boju.

Da biste uživali u svježoj kruški, možete je jednostavno isprati pod hladnom vodom kako biste uklonili prljavštinu ili ostatke. Kruške se mogu jesti s kožom ili oguliti, ovisno o osobnim preferencijama. Meso zrelih krušaka je mekano i sočno, slatkog okusa koji može neznatno varirati ovisno o sorti.

U svježim kruškama možete uživati sami kao osvježavajući međuobrok ili dodati voćnim salatama, tanjurima sa sirom ili desertima za ukusno slatki dodir. Također se mogu kuhati na različite načine, uključujući krivolov, pečenje, pečenje na roštilju ili kuhanje, kako bi se stvorio niz ukusnih jela.

Osim divnog okusa, kruške su hranjiv izbor, bogat dijetalnim vlaknima, vitaminima i antioksidansima. Uključivanje svježih krušaka kao dijela uravnotežene prehrane može pridonijeti zdravlju probavnog sustava, zdravlju srca i općoj dobrobiti.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.