FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Victure PC540 monitor za bebe 1080P

9,59 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
47 komada
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm7111
EAN:
=VLOOKUP(A438,Munka1!D:E,2,FALSE)
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Victure 1080P Wi-Fi kamera, kamera monitora za bebe, kućna sigurnosna kamera od 2,4 GHz, aplikacija Victure Home, radi s Alexom.

Očisti razlučivost od 1080P
Gumb daljinskog prekidača
Detekcija pokreta/zvuka
Dvosmjerna komunikacija
Široki kut gledanja, praćenje

Ažurirana WiFi kamera ima razlučivost od 1080P i 2 milijuna piksela, pružajući jasnije i kvalitetnije slike. Monitor za bebe ima široke kutove gledanja i praćenje pokreta koji vam omogućuju jednostavan pristup panoramama od 360 ° i besplatnim snimkama iz mrtvog kuta. Gumb daljinskog prekidača može jednostavno uključiti i isključiti aplikaciju kako bi produžio vijek trajanja kamere i smanjio potrošnju energije. Aplikacija je jednostavna za upotrebu i jednostavna za pristup, tako da možete jednostavno upravljati funkcijama kamere.

Ova WiFi kamera ima naprednu detekciju pokreta i zvuka koja vam omogućuje da primite obavijest na telefon čim se otkrije kretanje ili zvuk. Šalje poruku alarma putem aplikacije Victure Home i možete prilagoditi osjetljivost pokreta prema svojim potrebama. Dvosmjerna komunikacija omogućuje besprijekoran razgovor s voljenima pomoću mikrofona i zvučnika visoke osjetljivosti. Tako možete podijeliti svaki važan trenutak s njima, čak i kada niste kod kuće. Aplikacija je jednostavna i jednostavna za upotrebu, tako da možete brzo odgovoriti na situacije kada je to potrebno.

Specifikacija?
Široki anđeo: 355 ° MonitorApplication: IOS &; AndroidTF kartica (nije uključena): 8-128GB / C10Infracrveno svjetlo: 850nm 8PCS, domet do 914cmNight vid: IR-CUT filtar automatski se prebacujeFunkcije: zaštita od buke, dvosmjerni zvuk, noćni vid, detekcija pokreta / zvuka

Sadržaj paketa:
Vijak*2Power priključak*1Victure Pametna WiFi kamera *1150cm dugi kabel za napajanje*1

Upute za uporabu:



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.