FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

vibracijski trener višenamjenska klupa za vježbanje s daljinskim upravljačem

50,62 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
444 komada
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Zadnje ažurirano
prije 5 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Klupa za trening trenera vibracija ako želite učiniti nešto za svoje zdravlje
Ovom novom metodom možete učinkovito oblikovati svoje tijelo. Zahvaljujući vibracijama, učinkovitost klupe za vježbanje vibracijskog trenera može biti nekoliko puta veća od učinkovitosti tradicionalnih oblika treninga, a opušta mišiće nakon iscrpljujućeg rada, sporta ili teških fizičkih napora, tako da se vaše tijelo može lakše regenerirati i možete se ponovno osjećati odmorno.

Korištenje klupe trenera vibracija poboljšava ravnotežu i koordinaciju, potiče cirkulaciju krvi i probavu, a također održava i jača duboke mišiće do kojih je teško doći s drugim oblicima treninga. Možete trenirati i oblikovati svoje tijelo s mnogo manje treninga, manje vremena i manje napornih od tradicionalnih oblika treninga. Vibracijski trening je nježan, ugodno opušta tijelo, tako da ga možete koristiti kao način da ohladite teži trening.

Budući da povećava cirkulaciju krvi, može značajno poboljšati vašu opću dobrobit nakon samo nekoliko sesija. Osjećat ćete se odmornije, fit i aktivnije. Pomaže u borbi protiv općeg umora i stresa, povećava vašu energiju, a ugodno peckanje utječe na cijeli dan. S povećanom cirkulacijom krvi povećava se opskrba tijela kisikom, više hranjivih tvari dopire do stanica i tkiva.
Refleksivna, vrlo brza sukcesija kontrakcija mišića i rada povećava fleksibilnost i izdržljivost mišića. Sprječava razvoj slabosti mišića, a ne opterećuje srce i zglobove kao tradicionalni trening. Mišići ostaju zategnuti i mladenački, možete se bolje ponašati u sportu i na poslu, ili možete bolje nakon toga čak i iz teškog fizičkog držanja. Snažni mišići održavaju skeletni sustav čvrstim, pa također pomažu u sprječavanju problema.

Povećava se cirkulacija krvi u zglobovima, povećava se proizvodnja sinovijalne tekućine, što pomaže u sprječavanju trošenja i kalcifikacije zglobova i izbjegavanju naknadnih bolova koji proizlaze iz njih.
Zbog svog učinka poboljšanja cirkulacije krvi, potiče i regulira metabolizam, pomaže u sagorijevanju masti i tako smanjuje težinu, a može biti učinkovit i protiv celulita, jer zbog blagotvornog djelovanja na vezivna tkiva koža postaje čvrsta i elastična, tijelo zadržava svoju mladost, pa se vidljivi procesi starenja također mogu odgoditi.
Klupa trenera vibracija treba koristiti sa savijenim nogama ili u pozi koja pokreće reflekse održavanja ravnoteže vašeg tijela prilikom vibriranja. Vibracije pokreću puno kontrakcija mišića u vašem tijelu u kratkom vremenu, tako da možete postići nekoliko puta učinak tradicionalnog vježbanja sa samo nekoliko minuta vježbanja dnevno. 
Stoga se, uz liječnički pristanak, njegova uporaba može preporučiti čak i starijim osobama. Za optimalan učinak preporučuje se uporaba proizvoda najmanje 3-4 puta tjedno tijekom nekoliko minuta.
Klupa za vježbanje ima daljinski upravljač koji vam omogućuje jednostavno podešavanje intenziteta vibracija u 20 faza, tako da svaki put možete primijeniti najprikladniji oblik treninga prema svojim potrebama. Ključne značajke:- Stimulira mišiće vibracijama- Poboljšava cirkulaciju krvi, potiče metabolizam- Jača, zateže i održava mišiće mladima- Ne opterećuje srce i zglobove- Nježno jača, ne umara se- Ublažava stres, smanjuje umor- Poboljšava osjećaj ravnoteže i koordinacije- Pomaže u razgradnji masti i tako smanjuje težinu- Bori se protiv celulita stimulirajući cirkulaciju krvi- Održava mladenački i svježi karoserija- 20 podesivih zupčanika- Maksimalna nosivost: 120 kg
Sadržaj paketa:- 1 x vibracijski trener- 1 x daljinski upravljač- 1 x napajanje
Boja: bijela, crvena

Uređaj ne sadrži gumena vlakna!



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.