FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
22 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Bežični usisavač automobila sa setom dodatne opreme
Neprijatelj prljavštine? Poput morskog psa iz filma Jaws, Baseus usisavač je prava prijetnja ... za prljavštinu. S velikom rupom za usisavanje, snagom usisavanja 4000 Pa i 65W, Shark One brzo se brine o pilingu, kosi, mrvicama i opušcima cigareta. Nema milosti.
Gdje god želite? Primjenjivo i unutar i izvan automobila, može se koristiti i kod kuće.
Bežični dizajn ? Lagan, bežičn i besplatan. S baterijom od 2400 mAh, usisavač nudi gotovo bezgraničnu udobnost čišćenja. Nikad nije bilo jednako lako!
Višestruki načini čišćenja ? S više ljudski orijentiranih dodataka zadovoljava različite potrebe za čišćenjem. Osim usisavača, paket uključuje mlaznicu za usisavanje četke, mlaznicu za usisavanje spojeva i produljeno crijevo.
Smanjenje buke? S optimiziranim usisavačem ispušne rešetke učinkovito smanjuje buku, samo malo glasnije od ležernih unutarnjih razgovora.
Filter od kirurškog čelika? Filtar na medicinskoj razini izrađen od legure od nehrđajućeg čelika. Zaslon filtra može se više puta oprati vodom bez oštećenja. Izdržljiv je i učinkovit.
Čak i za najmračnije kutove? Zahvaljujući ugrađenoj svjetlosnoj prljavštini nema se gdje sakriti. Čak iu najčvršćim i najtamnijim područjima.
Baterija pod kontrolom? Radno vrijeme usisavača je oko 22 minute. Ali pribor ima koristan zaslon baterije koji vam može reći njegov status u bilo kojem trenutku. Ne morate brinuti o iznenadnom nedostatku moći.
Staviti ga u torbu i otići! Kad je sve čisto i sjajno, Shark One i sve njegove dodatke možete spakirati u prikladnu torbicu. Jednostavan za transport i skupljanje svih elemenata uvijek na jednom mjestu.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.