FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

32,68 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
Brendovi
Klarstein
SKU:
4260414899386
EAN:
4260414899386
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


Sladoled od jogurta od kreme od kreme koji proizvodi hladnjak za boce od strojeva 1,5l
Super brzi stroj 4 u 1: za izradu sladoleda, smrznutog jogurta i milkshakea ili hlađenje boca za piće.
Veliki termalni spremnik kapaciteta 1,5l za proizvodnju sladoleda u velikim količinama u samo 20 minuta.
Jednostavan rad s 2 gumba i programabilnim mjeračem vremena za spavanje.
Od danas više nema čekanja na ukusan sladoled! Bez obzira na godišnje doba, uz Klarstein creamberry možete odmah stvoriti voćni sladoled, talijanski sladoled, sorbete ili smrznuti jogurt od odabranih sastojaka, čineći da oči djece i drugih gurmana sjaje od sreće.
"Domaće sladoledne kreacije od ukusnih sastojaka za 20 minuta"
Creamberry je stroj za turbo-sladoled koji zamrzne odabrane sastojke u 1,5 l, dvostruko izoliranoj termalnoj posudi u samo 20 minuta i dočara ukusni, kremasti sladoled. To jamči izvrsno osvježenje u vrućim danima i odličnu zabavu, a za dječje rođendane - osim toga, možete biti sigurni što jedu naši najmiliji. Također vam omogućuje pripremu ledene mase uzimajući u obzir ograničenja kao što su netolerancija na laktozu ili alergije.
"Uživajte u raznolikosti okusa"
Osim što pravi sladoled, Klarstein creamberry stroj može stvoriti ukusne milkshakeove u truleži oka. Također možete napraviti takve delicije kao što su sorbet ili smrznuti jogurt. Sve to radi stroj za sladoled koji koristi manje od 10 W na sat.
"Ledeni osjećaj u samo nekoliko koraka"
Rad stroja za sladoled vrlo je jednostavan i vrši se intuitivnim upravljanjem gumbima na poklopcu. Ovdje možete postaviti vrijeme rada uređaja putem digitalnog zaslona. Tijekom rada uređaja sat odbrojava preostalo vrijeme. Kroz poklopac u lidcomponentima lako ulaze u spremnik, gdje ih agitator naporno miješa. Ako se dio sadržaja zamrzne, tada funkcija automatskog isključivanja štiti motor od oštećenja klinastim miješalicom. Za lakše rukovanje hladnom posudom za sladoled, ima plastičnu ručku u obliku prstena, što olakšava uklanjanje spremnika iz stroja za sladoled, bez brige o ozeblinama na prstima.
Imajte na umu da se spremnik aparata za sladoled mora ohladiti u hladnjaku najmanje 8 sati prije nego što nastavite proizvoditi kremastu ledenu masu. Stoga preporučujemo da ga spremite u zamrzivač kako bi Creamberry uvijek mogao biti spreman za uporabu.

Proizvod je nakon povratka - ima plastičnu pukotinu, ali je ipak potpuno operativan.

Osnovne informacije:4-u-1 stroj za sladoled: za izradu sladoleda, smrznutog jogurta i milkshakea ili hlađenje boca za pićeturbo-oprema: svježi kremasti sladoled u samo 20 minuta1,5-litreni termalni spremnikextremely ekonomična potrošnja energije: manje od 10W na satZahvat:jednostavan rad s dva gumba i digitalnim displayadjustable timerom 20- 40 min.prikaz preostalog vremena tijekom rada preklopa za punjenje stroja u lidkonvenentnoj ručki prsten za jednostavno rukovanje spremnicima za ledenu masu, neklizajućim gumenim podnožjem dimenzijama priručnika za strukturiranje zauzetog područja s prekidačem za regulaciju / isključivanjem na napajanju prednjeg panela: 220-240V ~ / 50-60HzIzveden raspon: 1 x baza1 x baza1 x termalni spremnik1 x poklopac s pogonskim1 x priručnicima miješalice na njemačkom, engleskom, talijanskom, francuskom, španjolskomDimensions:dimenzije (uređaj): 19 x 23,5 x 19 cm (širina x visina x dubina)dimenzije (termalni spremnik): 15 x 18 cm (visina x Ø)težina: (uređaj): približno 2,8 kg



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.