FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
8 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Jedinstveni setovi strugača (A +B) za Bowyers, Bambus Fly Rod Makers, Artisans i Carpenters.

od 20,00 € /set cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 80,00 €

Prema dogovoru
45,00 € od 1 do 5 setova
35,00 € od 10 do 20 setova
30,00 € od 40 do 80 setova
20,00 € od 200 do 400 setova

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
3 setova
Dostupna količina
200 setova
Država
Kina
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
30 dana
SKU:
SA/B2021
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Predstavljamo vam naše posebno dizajnirane setove strugača, savršene za profesionalce u izradi lukova, izradi bambusovih letačkih šipki i obradi drva. Ovi setovi izrađeni su od odabranog visokougljičnog čelika (SK2), poznatog po iznimnoj tvrdoći (iznad 55 stupnjeva).
Najvažnije je da kupnjom i prodajom bilo kojeg od mojih proizvoda lako možete formirati organski ciklus vlastitog poslovanja i generirati dugotrajan, stabilan i rastući novčani tok, barem čineći vrijednost konačnog proizvoda 5-10 puta većom.
Značajke kompleta:
Oštrice su izuzetno tvrde, osiguravajući dugovječnost i učinkovitost čak i nakon dulje uporabe. Mogu se održavati ravnim brušenjem ili čeličnom datotekom po potrebi.
Primjena: Idealno za uvijanje ili hrapavost jezgri rogova, traka rogova ili vrhova bambusovih muha. Ovaj proces povećava kontaktno područje, pojačavajući čvrstoću lijepljenja - neophodno za ravne i konkavno-konveksne metode lijepljenja.
Vrste skupa strugača:
Tip A (3 komada / komplet): Uključuje ravnalo i strugač, strugač luka i strugač za piljevinu. Debljina je 2,5 mm, ukupne širine 10,0 cm i širine luka od 7,0 cm. Dolazi s 2 seta vijaka za jednostavno pričvršćivanje na drvenu ručku.
Tip B (3 komada / komplet): Sadrži strugač za luk, strugač za piljenje (širina luka: 7,0 cm) i ravni strugač. Ravni strugač posebno je dizajniran za modificiranje tradicionalnih pramčanih jezgri ili rubova. Slično tipu A, ovaj komplet također ima debljinu od 2,5 mm i ukupnu duljinu od 10,0 cm, s 2 seta vijaka za pričvršćivanje drvene ručke.
Mogućnosti naručivanja:
Odaberite između dva skupa vrste A ili tipa B ili kombinacije A+B. Nakon kupnje pošaljite poruku kako biste naveli svoje preferencije.
Ovi kompleti strugača nisu samo funkcionalni, već i jedinstveni predmeti u svijetu izrade. Bez obzira jeste li iskusni profesionalac ili entuzijastični diyer, ovi će alati zasigurno poboljšati vaš rad.
Obrada i otprema: Vrijeme obrade je 4-5 dana. Dostava traje 2-4 tjedna ili više putem zračne pošte China Post, dostupna je velika narudžba pomorske ili željezničke dostave, što traje 5-8 tjedana s uslugom od vrata do vrata. Teret se izračunava na temelju težine i obujma, putem poštanskog ekspresnog i zračnog prijevoza. Ako prelazi 20 kilograma, otpremit će se morem ili željeznicom. To je usluga od vrata do vrata s brojem za praćenje, što vam je prikladno pratiti na mreži u bilo kojem trenutku. Prilagođeni zahtjevi su dobrodošli.
Posebni zahtjevi: Za sve posebne zahtjeve ili zahtjeve slobodno nas kontaktirajte.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.