FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
21 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

TiNifogo tigrasti ključ ključ 48 u 1 ključ alata

2,00 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1652 komada
Dostupna količina
1652 komada
Država
Italija
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
3 dana
Zadnje ažurirano
prije 2 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

▲【Jedinstveno dizajnirana】Višenamjenska tipka posebno alat koji kombinira 48 alata u jedan i čini svaki popravak jednostavnim i brzim. Jednostavnim klikom na različite veličine odmah su alat koji vam je potreban za posao.
▲【Jednostavna prenosivost】 Ne trebate više ključeva za utičnice ili velike komplete alata, već samo okretnu glavu da biste pronašli odgovarajuće pristajanje. Jedinstveni dizajn alata za revolucionarne zube omogućuje vam da napravite i standardne i metričke veličine - jednostavno preokrenite cijelu stvar i imate više veličina.
▲【Fast】Za razliku od drugih ključeva, ključ za utičnice omogućuje vam rad pod kutom od 45 °. Zgodan i štedi vam vrijeme. Bavite se projektima u cijelom domu, na cesti, na radnom mjestu, bilo gdje. Ovaj alat profesionalne kvalitete dizajniran je s rotirajućom glavom od 360 ° koja brzo mijenja format koji vam je potreban.
▲【Application】Profesionalni alat koji je dizajniran za rješavanje svih vaših projekata u vašem domu, trgovini ili na radnom mjestu, idealan za: Automobil, dom, boravak na otvorenom i još mnogo toga
▲【Precizan proces】 - Njegova čvrsta, izdržljiva i izdržljiva konstrukcija izgrađena je tako da traje i spremna je stajati godinama teške uporabe. Trostruka kromirana završna obrada s punim lakom, tako da se lako čisti i otporna je na koroziju



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.