FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
22 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Tekeir Twelve South SurfacePad za Apple iPhone 6 Plus/6s Plus, deva

100,00 € /stock cijena bez PDV
Prema dogovoru

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
100 komada
Dostupna količina
100 komada
Država
Irska
Robna grupa
Nova  
Brendovi
iPhone - Apple - iPad - Camel
SKU:
12-1431_FBA
EAN:
0742271250479
Zadnje ažurirano
prije 1 mjesec

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Nudimo zalihu od Twelve South SurfacePad za Apple iPhone 6 Plus/6s Plus, poklopac od devine kože 100kom - Opis

Iznos za otpremu naplatit će se ovisno o količini naručene robe ili udaljenosti****

SurfacePad za iPhone drugačija je vrsta zaštite za iPhone. Pero svjetlo i kreditna kartica tanki, SurfacePad za iPhone pridržava i omotava oko iPhone 6 / 6 Plus. Umjesto da štiti vaš iPhone od pada s litice, luksuzni kožni SurfacePad štiti vaš iPhone od češćih opasnosti, poput ključeva u džepu. Ovaj minimalistički, napa-kožni poklopac ima ugrađeno postolje za upotrebu iPhonea bez ruku. To je savršena naslovnica za one koji imaju iPhone i ne boje ga se pokazati. Dostupno u Camel, Red Pop, Modern White, Jet Black i dvije nove boje za 2016. godinu – Lavanda i Midnight Blue.

Opis proizvođača
SurfacePad za iPhone 6 Plus vrhunska je kvaliteta, meka Napa kožna jakna dizajnirana isključivo za zaštitu iPhonea bez dodavanja mase i težine.

Tanak i zapanjujuće lagan, ovaj luksuzni kožni poklopac štiti prednju i stražnju stranu vašeg iPhonea od svakodnevnih opasnosti, poput ključeva i pultova. Unutar poklopca SurfacePada pronaći ćete dva praktična utora za kartice.

Savijte stražnju stranu, a ovaj tanki poklopac iPhonea pretvara se u stalak zaslona bez ruku, neophodan za nove veće iPhone uređaje.

SurfacePad je dostupan i za iPhone 6 i 6 Plus u vašem izboru crne, crvene, bijele i prekrasne nove deve. SurfacePad za iPhone 6 Plus dio je šarene obitelji SurfacePad, što znači da možete imati odgovarajuće - ili kontrastne - kožne jakne za vaš iPhone, iPad Air i iPad mini.

Svi poklopci SurfacePad koriste Tehnologiju SurfaceGrip za pričvršćivanje na telefon. SurfaceGrip ne ostavlja tragove ili ostatke iza sebe i može se ponovno primijeniti mnogo puta.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.