FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
9 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

120cm prirodni juta okrugli tepih, jedinstvena i bezvremenska izrada za unutarnji i vanjski prostor

29,00 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
100 komada
Država
Italija
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Otkrijte autentičnost i eleganciju okruglog tepiha od prirodne jute, ukrašenog pamučnim šiljcima i potpuno ručno izrađenog. Svaki komad je nezamjenjiv, rezultat visokokvalitetne izrade.

Ovaj tepih ima jedinstvenu konzistenciju koja je ugodna na dodir, donoseći toplinu i udobnost u bilo koji prostor. Skladno se uklapa u različite interijere, bilo skandinavske, klasične, boemske ili čak u modernom industrijskom okruženju tipa potkrovlja.

Savršeno pogodan za vanjsku upotrebu, naći će svoje mjesto na terasi, balkonu ili verandi. Treba napomenuti da prostirka može potrajati neko vrijeme da se vrati u optimalni oblik nakon raspakiranja.

Što se tiče karakteristika, ovaj ručno izrađeni tepih izrađen je od 60% jute i 40% pamuka, promjera 120 cm i nudi čvrstoću i trajnost. Imajte na umu da se čišćenje mora provoditi pažljivo: ne perite vodom, preferirajte profesionalno kemijsko čišćenje tetrakloretilenom ili drugim otapalima navedenim pod simbolom F za osjetljivo održavanje.

Sa svojim okruglim oblikom i glatkim dizajnom, ovaj tepih od jute pravi je poziv na udobnost i prirodnu eleganciju, a istovremeno je idealan za veleprodajnu ponudu.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.