FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
10 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

SVJETILJKA SVJETILJKA SOLARNI KLIP KAMP POWERBANK SNAŽAN

7,05 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
50 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 1 mjesec

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

NZY ZJ-1158 je višenamjenska prijenosna LED svjetiljka. Opremljen je ugrađenom baterijom od 1200 mAh i omogućuje vam punjenje pametnog telefona putem USB-a. Značajka svjetiljke je prisutnost solarne ploče koja vam omogućuje punjenje uređaja na bilo kojem mjestu gdje postoji pristup izravnoj sunčevoj svjetlosti. Možete odabrati vrstu rasvjete koja vam je potrebna: glavnu svjetiljku ili sjaj tijela. Prijenosna svjetiljka ima mnogo namjena. Prikladan dizajn omogućuje vam da ga stavite na ravnu površinu ili objesite, kao i udobno ga držite u rukama remenom. Ovaj uređaj može se instalirati bilo gdje: u spavaćoj sobi ili dječjoj sobi, u hodniku, kupaonici i općenito gdje god je potreban mobilni izvor svjetlosti. Svjetiljka je pogodna za upotrebu kao prijenosna svjetiljka, svjetiljka, noćno svjetlo ili rezervni izvor svjetla u prostoriji kada je napajanje isključeno. NZY ZJ-1158 je moderna svjetiljka za uporabu u različitim kućnim situacijama

Višenamjenski kamping lampion ZJ-1158 bit će dobar partner pri ribolovu, pikniku, kampiranju, sjenici ili kod kuće kada se svjetla ugase. Svjetiljka ima prilično malu težinu, jer je izrađena od izdržljive plastike i radi autonomno zahvaljujući ugrađenoj bateriji. Također ima funkciju Power Bank za hitno punjenje USB gadgeta.

Dizajn svjetiljke osmišljen je tako da ga pojas može držati u ruci u okomitom ili vodoravnom položaju. Također možete jednostavno postaviti svjetiljku okomito na bilo koju ravnu površinu.

Tehnički, svjetiljka ZJ-1158 daje dvije varijante primjene - kao svjetiljku s usmjerenom strujom svjetlosti i kao svjetiljku / svjetiljku / noćnu svjetiljku s difuznim svjetlom. Svjetiljka ima dva načina svjetline i način treperenja u nuždi, dok svjetiljka ima samo dvije razine svjetline. Svi se načini prebacuju naizmjenično pritiskom na gumb za uključivanje na gornjoj strani svjetiljke.

Punjenje baterije svjetiljke svjetiljke vrši se putem USB Type-C ulaza ili sa solarne ploče koja se nalazi na gornjem kraju svjetiljke kada je izložena izravnom sunčevom svjetlu. Osim toga, svjetiljka ZJ-1158 opremljena je standardnim USB ulazom za punjenje USB gadgeta. Oba konektora zatvorena su silikonskom kapom kako bi se spriječio ulazak vlage, prašine itd. unutra.

Karakteristika:

Vrsta: Svjetlo za kampiranje/Lampion/Noćno svjetlo

Model: ZJ-1158

Materijal: Plastika

Napajanje: ugrađena punjiva baterija

Punjenje: USB Type-C + solarna ploča

Rad: 5

Funkcija banke napajanja: Da

Crna boja

Veličina: 13*10 cm

Oprema:

Svjetiljka za kampiranje ZJ-1158 s punjivim

USB/USB Type-C kabel za punjenje

Pakirano u originalnu kutiju



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.