FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Super Tonkin bambusove osovine strelica za veleprodaju (33"/84cm, Grupa kralježnice 30 #-115 #)

od 1,00 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 3,50 €

Prema dogovoru
1,50 € od 1 do 200 komada
1,30 € od 400 do 800 komada
1,00 € od 1600 do 3200 komada

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
100 komada
Dostupna količina
5000 komada
Država
Kina
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
30 dana
SKU:
BS30-115
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Ponosni smo što nudimo visokokvalitetne osovine sa strijelama od bambusa, savršeno dizajnirane za izradu lova i poljskih strelica. Svaka osovina, duljine 33 inča (84 cm), posebno je prilagođena različitim streličarskim potrebama, uključujući streličarstvo konja, lov na lukove i druge streličarske igre.
Najvažnije je da kupnjom i prodajom bilo kojeg od mojih proizvoda lako možete formirati organski ciklus vlastitog poslovanja i generirati dugotrajan, stabilan i rastući novčani tok, barem čineći vrijednost konačnog proizvoda 5-10 puta većom.
Značajkama:
Izvrsnost materijala: Poznate kao "prirodni ugljik", naše bambusove osovine prepoznate su po tome što su čvršće i ravnije od tradicionalnih drvenih osovina, pružajući lijepu i funkcionalnu alternativu za izradu strelica.
Precizna priprema: Svaka osovina je pažljivo toplinski kaljena i ispravljena. Skupine kralježnice, u rasponu od 30# do 115#, ručno se sortiraju precizno, osiguravajući dosljednu kvalitetu.
Mogućnosti prilagodbe: Možete birati između različitih grupa kralježnice. Svaka osovina isporučuje se bez bodova i fletchinga, nudeći vam slobodu personalizacije prema željenom stilu strelice.
Vrhunska kvaliteta: Naša okna odlikuju se iznimnom ravnošću i krutošću, što ih čini idealnim za različite oblike streličarstva, posebno Pogodno za školske tečajeve streličarstva i discipline kao što su streličarstvo konja i lov na lukove.
Dimenzije i težina: Osovine su jednoliko duljine 33 inča. Težina varira ovisno o skupini kralježnice (na primjer, osovine 30-35# prosječno 25-27g svaka). Promjer se kreće od 6,5 do 7,5 mm, a svaka osovina uključuje 3-4 čvora kako bi se osigurala stabilnost tijekom leta.
Idealno za Bowyers: Ova su okna savršena za bowyers koji žele stvoriti vrhunske bambusove strelice. Oni nude fleksibilnost u smislu rezanja do veličine i bušenja kroz bambusove čvorove, što može smanjiti težinu i povećati stabilnost, brzinu i točnost.
Podaci o narudžbi i otpremi:
Obrada i isporuka: Vrijeme obrade je 4-5 dana. Dostava obično traje oko 2-4 tjedna do većine lokacija putem China Post EMS expressa. Za veće narudžbe dostava se može obaviti morem / vlakom, što može potrajati otprilike 5-8 tjedana.
Teret se izračunava na temelju težine i obujma, putem poštanskog ekspresnog i zračnog prijevoza. Ako prelazi 20 kilograma, otpremit će se morem ili željeznicom. To je usluga od vrata do vrata s brojem za praćenje, što vam je prikladno pratiti na mreži u bilo kojem trenutku. Prilagođeni zahtjevi su dobrodošli.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.