FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
18 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Stroj za prelijevanje s brusilicom Aromatica X 1,2 l

115,35 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
Brendovi
Klarstein - Roba
SKU:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


Aromatica X aparat za kavu staklena mlinčica aroma+ nehrđajući čelikMmm, svježe kuhana kava! Uz aparat za kavu Klarstein Aromatica X s integriranom brusilicom u završnoj obradi od nehrđajućeg čelika – svatko može skuhati aromatičnu kavu na jednostavan i individualan način.

Roba nakon povratka - ima slomljene ručke spremnika za vodu - potpuno je operativna.
Kataloška cijena: 1.069,99 zł

Nova verzija kave - Klarstein Aromatica X aparat za kavu samljeo je do 180 g graha odjednom, pružajući mljevenu kavu punom aromom. 3 stupnja mljevenja, od vrlo finog do grubog, omogućuje vam da uskladite konzistenciju mljevene kave sa svojim željama. Što je finija mljevena, to je kava jača i aromatičnija nakon kuhanja. Kako bi se produbio užitak ispijanja kave, intenzitet arome tijekom jednog procesa kuhanja (do 12 šalica) može se optimizirati pomoću funkcije aroma +: dvostruko vrijeme kuhanja kako bi se postigla maksimalna aroma. Zahvaljujući integriranom tajmeru, aparat za kavu Klarstein Aromatica X može se uključiti u precizno programirano vrijeme - tako ćete se ujutro probuditi uz miris svježe kuhane kave, a kad se vratite s posla, aromatična kava omogućit će vam da se ojačate.

Naravno, aparat za kavu također radi na bazi mljevene kave. Sve postavke lako se izrađuju na lako čitljivoj upravljačkoj ploči s LED zaslonom. Međutim, kompaktni aparat za kavu sa svojim jednostavnim, futurističkim dizajnom ima dodatne prednosti koje optimiziraju uživanje u kavi: ploča za kuhanje održava stakleni vrč toplim 40 minuta, tako da možete duže uživati u ovom aromatičnom napitku. Uklonjivi fiksni filtar prekriven zlatnim premazom ne mijenja okus kave, što ga čini još rafiniranijim. Uklonjiva ručka olakšava čišćenje i uklanja problem kapanja. Filter s aktivnim ugljenom u spremniku za vodu poboljšava kvalitetu vode i štiti od skaliranja. Jasno vidljiva vaga olakšava punjenje spremnika vodom u potrebnoj količini. Konačno, vrijedi obratiti pozornost na brusilicu, koja - u usporedbi s drugim uređajima u ovoj klasi proizvoda - djeluje izuzetno tiho, au kombinaciji s diskretnim procesom kuhanja pretvara pripremu kave u ugodno i opuštajuće iskustvo.

Konačno, vrijeme je za ukusnu kavu od svježe mljevenog graha s individualnim stupnjem snage - aparat za kavu Klarstein Aromatica X učinit će da srca ljubitelja kave brže kucaju.

Osnovne informacije:Puna aroma: Aparat za kavu s integriranom brusilicom za kuhanje svježe mljevenog kavnog24-satnog tajmera: Kuhanje kave u minuti - svježe kuhana kava kad se probudite i dođete s poslaIndividualni užitak: 3 faze mljevenja i aroma+ funkcija s dvostrukim vremenom kuhanja kave (na zahtjev)Jednostavno čišćenje: Filter u odvojivoj ručki za jednostavno pražnjenje bez kapanjaFilters za odabir:      Mogućnost korištenja papirnatih filtera ili uključenog fiksnog filtra presvučenog zlatomSuperior kvaliteta vode: filter s aktivnim ugljenom osigurava čistu vodu i štiti od nakupljanja vapnencaAttraktivan dizajn: Kućište od nehrđajućeg čelika u elegantnom, futurističkom stilu

Svojstava:

ljestvica razine vode s vidljivom podjelom na broj šalica (diplomski razred)
Jednostavan rad s lako čitljivim gumbima i plavim zaslonom s pozadinskim osvjetljenjem
podešavanje broja šalica (2, 4, 6, 8, 10 i 12) za odabir količine mljevene kave (samo u načinu mljevenja)
mlin za 180 g zrna kave
Filtar obložen zlatom: trajni filtar neutralan u okusu kako bi se optimiziralo iskustvo okusa
integrirani filtar s aktivnim ugljenom u spremniku za vodu za omekšavanje vode
može se koristiti s prethodno mljevenom kavom
Funkcija zadržavanja topline do 40 minuta nakon završetka procesa kuhanja
zaštita od kapanja nakon uklanjanja lonca za kavu
izmjenjivi spremnik za vodu
napajanje: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Opseg isporuke:
1 x Aparat za kavu
1 x staklena posuda
izjava

Dimenzije:Dimenzije: približno 22 x 42 x 42 x 27,5 cm (ŠxXD)Duljina mrežnog kabela: približno 100 cm Težina: približno 6 kg

Kutija može sadržavati tragove skladišta. Svaki proizvod provjeravamo prije isporuke.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.