FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
21 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Stolna stolica bijela crna mješovita računalna stolna stolica m

30,00 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
100 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Njemačka
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 9 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Visokokvalitetni materijal: Izrađen od visokokvalitetne PU kože, jednostavan za čišćenje i održavanje, izdržljiv. Teška čelična podloga za veće opterećenje, Pneumatski podizač s SGS certifikatom, ukupna podesiva visina (približno): 74-85 cm.
Rotacija od 360 stupnjeva: 5 stabilnih okretnih kotača od 360 stupnjeva za glatko, jednostavno kretanje u uredskom ili studijskom okruženju, sprječavajući ogrebotine na podu; Okretna sjedala za jednostavan pristup i obavljanje više zadataka odjednom
? [Ergonomska okretna stolica]: zakrivljeni konturni dizajn uredske stolice, prilagođava se linijama karoserije, jastuku i naslonu ispunjenom visoko elastičnom spužvom, čineći vas ugodnijim i sjedilačkim pritiskom otpuštanja.
Jednostavna ugradnja: Premium PU okretna stolica ima stabilnu, individualnu kutiju s uputama za montažu i priborom za montažu. Ova instalacija traje samo 10 minuta i jednostavna je za instalaciju.
Široka primjena: Moderna minimalistička okretna stolica može se koristiti s bilo kojim unutarnjim okruženjem. Može se koristiti kao računalna stolica, stolica za osoblje, stolica za mlade, stolica za šminkanje. U isto vrijeme, to je također dobar Dan zahvalnosti, božićni poklon.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.