FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
16 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

SmartCom Smart bežično zvono na vratima s bijelom bojom unutarnjeg prijemnika

10,09 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
72 komada
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


S ugrađenom HD kamerom
Mobilnim upravljanjem
Sa senzorom pokreta 

Čak i kad niste kod kuće, još uvijek možete vidjeti situaciju ispred svojih vrata i odgovoriti kada netko pritisne zvono na vratima. Pametna bežična kamera za zvono na vratima može učiniti vaš dom sigurnijim.

Otkrijte X3Pro pametno zvono na vratima, prepuno najsuvremenije tehnologije i praktičnih značajki. Ovo pametno zvono na vratima, koje podržava dvosmjerne glasovne i glasovne poruke, pruža rješenje za povećanje sigurnosti vašeg doma i jednostavno upravljanje posjetiteljima vaših vrata. Ispod su karakteristike proizvoda:

Dvosmjerne glasovne i glasovne poruke: Ovo video zvono na vratima opremljeno je pasivnim infracrvenim senzorom koji otkriva i najmanji pokret na ulazu. Kada posjetitelj pritisne zvono na vratima ili su posjetitelji ispred vaših ulaznih vrata, na vaš mobilni telefon šalje se trenutna obavijest.

Videozapis pruža jasan i dvosmjeran zvuk u stvarnom vremenu, tako da možete odmah vidjeti, čuti i razgovarati s posjetiteljima putem aplikacije telefona. Možete im odgovoriti i ući u sučelje videopoziva, koje je kompatibilno s iOS i Android uređajima.
Dulje stanje pripravnosti: Pokreće ga ugrađena baterija i s dizajnom male snage, značajno produljuje vijek trajanja baterije. 
Kompatibilnost s Wi-Fi mrežom od 2,4 GHz: Zvono na video vratima povezuje se s Wi-Fi mrežom od 2,4 GHz i pruža domet do 20 metara.
Jednostavno ga povežite s kućnom Wi-Fi mrežom i pošaljite videozapis uživo na telefon. Tako možete vidjeti posjetitelja i razgovarati s njim iz udobnosti kreveta, s posla ili čak na odmoru. Videozapis možete nadzirati i dijeliti na do 4 uređaja, međutim, funkcija izravnog interfona dostupna je samo jednom korisniku.
Noćni vid: Kamera za zvono na video vratima nudi kristalno jasne slike i video snimke. Ugrađena infracrvena (IR) svjetla omogućuju vam da jasno vidite čak i u mraku. Inteligentna IR-cut tehnologija automatski otkriva uvjete ambijentalnog osvjetljenja i prebacuje se na noćni vid, pružajući vam široki kut gledanja od 65 ° kako ništa ne biste propustili. To čuva vašu obitelj i imovinu.

Jednostavna instalacija i korištenje: Ova bežična kamera za zvono na vratima može se instalirati za manje od 5 minuta bez upotrebe kompliciranih alata. Zvonom na vratima upravlja se putem aplikacije i radi automatski. Njegova kompaktna veličina i prijenosni dizajn omogućuju vam da ga ponesete sa sobom bilo gdje.

Pametno zvono na vratima kombinira najsuvremeniju tehnologiju s udobnošću, osiguravajući zaštitu vašeg doma i najmilijih. Ne dopustite da vas neočekivani posjetitelji ili sigurnosni problemi iznenade. Sa svojim naprednim značajkama i lakoćom korištenja, ovo pametno zvono na vratima idealan je izbor za svaki dom.

Korištenje:
Preuzmite aplikaciju X Smart Home na telefon/tablet i izradite korisnički račun aplikacije X Smart Home. Zatim slijedite upute prema videozapisu u nastavku.

Imajte na umu da se zbog mješovite opskrbe dizajn i izgled gumba zvona mogu minimalno promijeniti za razliku od slika, promjena neće utjecati na funkcije proizvoda.

Sadržaj paketa:

1 x Pametno zvono na vratima set-top box
1 x Pametna vanjska jedinica za zvono na vratima
1 x naljepnica (pričvršćivač)
1 x Vijčani set 
1 x Kabel za punjenje
Upute za 1 kom



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.