FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
21 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Sony Xperia XZ jasno "S" kućište izvrstan je izbor za vlasnike Sony Xperia XZ koji žele zaštititi svoj uređaj i sačuvati njegov izvorni dizajn. Izrađen od visokokvalitetnog prozirnog materijala, kućište je minimalističko, a pruža učinkovitu zaštitu od ogrebotina, padova i manjih oštećenja.

Uz precizno pristajanje za Sony Xperia XZ, kućište ne samo da vam daje potpuni pristup gumbima, priključcima i značajkama telefona, već i ne uzrokuje neugodno iskustvo tijekom svakodnevne uporabe. Priljubljeni dizajn pruža trajnu zaštitu, minimizirajući rizik od oštećenja, čak i uz tešku uporabu.

Osim toga, prozirni dizajn kućišta omogućuje vam da se divite izvornom izgledu Sony Xperia XZ bez pokrivanja njegove elegancije. Kućište je također ultra tanko, ne dodaje nepotrebnu težinu ili masu telefonu, što vam omogućuje da ga udobno držite u ruci i slobodno stavite u džep ili torbicu.

Pouzdana zaštita i moderan dizajn - Sony Xperia XZ jasno "S" kućište nezaobilazan je dodatak vašem telefonu. Pružite svom Sony Xperia XZ izvrsnu zaštitu bez žrtvovanja izvornog dizajna.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.