FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
19 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Silikonska žbuka

0,78 € /kilogram cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
25 kilograma
Dostupna količina
10000 kilograma
Država
Rumunjska
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
15 dana
SKU:
C1525610
Zadnje ažurirano
prije 8 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

To je strukturirana dekorativna žbuka, izgleda "kora" na bazi disperzije acri¬lo-stirena, silikonski aditivi, pigmenti i mramorne granule dizajnirani su za vanjske i unutarnje površine. Može se koristiti na bilo kojoj površinskoj mineralnoj osnovi: normalna žbuka, gipsana žbuka, beton, suhozid i stari premazi. Otporan je na vremenske uvjete, vrlo otporan na mehaničke udarce, udarce, abraziju i ogrebotine. Aktivirajte samočišćenje (picături¬le roll voda niz fasadu, čineći čestice prljavštine)

Osnovna podloga: podloga mora biti savršeno suha, glatka, čista, bez prašine i bez masti, labave čestice. Popravljena područja moraju imati istu strukturu kao i područja postojećih područja.

Upute za nanošenje: površine se moraju premazati gipsanom bojom najmanje 24 sata prije nanošenja dekorativne žbuke. Premazi se nanose ravnomjerno, naime nerazrijeđeni pref¬erabil iste serije s lopaticom od nehrđajućeg čelika (čelični plovak) u tankom sloju (optimalna debljina sloja trebala bi biti što bliže promjeru granula). I višak i nedostatak značajnih strukturnih uzroka koji mogu potaknuti razlike i razlike u boji. Strukturiranje (dobivanje određenog problema) provodi se pomoću plastičnog plovaka. Možete odabrati raspored, smjer i oblik žljebova ovisno o tome kako ćete imati strukture (okomite, horizontalne, okrugle, nepravilne itd.). Uvijek uklonite višak materijala iz plastične lopatice. Primjena mora biti kontinuirana, jer u slučaju dugog čekanja, materijal počinje sušiti. Formiranje konstrukcije mora se odvijati odmah nakon nanošenja, prije početka sušenja. Ovaj materijal nije izravno upotrebljiv na izravnom sunčevom svjetlu ili vjetru, ili kada je kiša ili mraz rizik, jer se može pojaviti tijekom nanošenja i sušenja, pucanja i razlika u boji. Podloga i temperatura zraka trebaju biti između + 5 ° C do + 25 ° C

Suhi vremenski dodir: 04:00, suhoća (lopta): 72 sata. Vrijednosti se daju na temperaturi od 20 ° C i relativnoj vlažnosti zraka od 60%. U prvih 24-72 sata nakon primjene, područje će biti zaštićeno od kiše, snijega, mraza itd. Specifična potrošnja: 2,4- 2,8 kg / m². Potrošnja je relevantna za savršeno glatku površinu. Potrošnja varira ovisno o debljini sloja i karakteristikama podloge. Pakiranje: materijalna plastična kanta kapaciteta 25 kg. Skladištenje: Čuvajte u hladnom, suhom, Temperaturi pranja između 5 ° C - 30 ° C u izvornoj posudi, neotvorenoj. Rok trajanja: 24 mjeseca od datuma proizvodnje u skladu s uvjetima pakiranja i skladištenja. Pogledajte datum proizvodnje i seriju označenu na pakiranju.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.