FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
17 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) objedinjuje sve značajke Interneta i prednosti online komunikacije u jednom prijenosnom uređaju. Osim toga, razvijen je s najnovijim operativnim sustavom s najnovijom verzijom Android Ice Cream Sandwicha i ima opsežne mogućnosti povezivanja koje vam nude neusporedive performanse i jedinstvenu upotrebljivost.



Značajke:

- Android 4.0TM

Uz najnoviji operativni sustav Android, Ice Cream Sandwich, uživat ćete u svim njegovim novim značajkama i aplikacijama. Uz poboljšane performanse imat ćete optimizirani web preglednik, veću brzinu odziva i glađe između zaslona, pružajući vam najbolju upotrebljivost.



- Snažne performanse

GALAXY Tab 2 (7.0) pokreće snažni dvojezgreni procesor od 1,0 GHz koji pruža maksimalne performanse u najzahtjevnijim aplikacijama, tako da se možete nositi sa svojim dinamičnim načinom života.



- Puno multimedijskog sadržaja

Uz Readers Hub zaboravit ćete na nošenje knjiga sa sobom i uživati u užicima digitalnog čitanja, sa stotinama e-knjiga na zaslonu. Music Hub nudi vam kompletnu glazbenu trgovinu u kojoj možete pronaći svoje omiljene pjesme. Konačno, uz Game Hub imat ćete skladište premium igara i igara za više igrača na koje ćete krenuti kako biste uskočili u akciju gdje god i kad god želite.



- Jednostavna i zabavna komunikacija

ChatOn vam omogućuje da ostanete povezani sa svojim prijateljima i obitelji na različitim uređajima i platformama na dinamičniji i izražajniji način s jedinstvenim značajkama kao što su grupni chatovi, streaming mediji i još mnogo toga. Iskoristite prednosti svakog trenutka uz grupne videokonferencije Google+ Hangouts, što je lako učiniti kao i naići na nekoga na ulici.



- Tanko i lagano

Tablet odgovarajuće veličine i težine koji možete ponijeti sa sobom svugdje.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.