FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

S8 Ultra cijeli set bijela boja

11,61 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 23,22 €


Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
5 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm8136
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Još jedan pametni sat na tržištu, S8 Ultra Full Set je bijele boje - sa 7 različitih traka, po jedan za svaki dan u tjednu! Ovo je izvrstan uređaj koji ima puno zdravstvenih i fitness značajki.
 
Bluetooth pozivi
Sportski način rada
Pametne obavijesti
Zdravstvene značajke

Dizajn i prikaz
Pametni sat ima ravan okvir od legure cinka, što je predviđeni dizajn za modele serije 8. S8 Pro Max mjeri 46,0 mm x 31,50 mm x 9,65 mm, ima metalni okvir s gumbom za krunu i gumbom u obliku pilule sa strane. Uređaj teži samo oko 51 grama i opremljen je sportskim remenom.
Ima dodirni zaslon visoke razlučivosti s 2,02-inčnim IPS LCD zaslonom. Dobio je razlučivost od 240 x 280 piksela, dobru točnost boja i široke kutove gledanja. Ima tanak crni okvir i 2,5D zaštitu od kaljenog stakla na vrhu.
Cijeli okvir karoserije kompaktan je i potpuno vodootporan s ocjenom IP68. Zadovoljava dnevnu ocjenu vodootpornosti, otporan je na prskanje, otporan je na kišu i otporan je na prašinu.
 
Hardver
Što se tiče hardvera, pametni sat radi na Realtek RTL8762 čipu, čipu male snage i visokih performansi. Također ima HR, BP i SpO2 senzore. Ima Bluetooth pozive i bateriju od 200 mAh. Kao što možete vidjeti iz hardvera, pametni sat je prepun ne samo osnova, već i naprednih značajki.
 
Pametni sat izvrstan je izbor za sportaše jer može pratiti više sportova. (trčanje, biciklizam, dizanje utega, košarka, tenis, odbojka i nogomet) Algoritam profesionalnog kretanja pametnog sata i podrška za više sportova omogućuju vam vježbanje svega, od hodanja do trčanja, vožnje biciklom. Pametni sat prati korake, vrijeme vježbanja, potrošnju kalorija, kao i puls, omogućujući vam praćenje učinkovitosti i napretka vježbanja.
 
Bluetooth pozivi i glasovna podrška
Uparen s ugrađenim zvučnikom i mikrofonom, naprednim Bluetoothom 4.0, pametni sat podržava Bluetooth pozive. Korisnici mogu upućivati pozive izravno na pametnom satu, korisnici također mogu primati telefonske pozive. Pametni sat podržava zapisnik poziva, telefonski imenik, gumbe za biranje. Uz podršku za pozive nikada nećete propustiti poziv i ne morate izvaditi telefon iz džepa samo da biste odgovarali ili birali pozive.
 
Pametne podsjetnike Push obavijesti
Primajte SMS poruke ili pozive s pametnim podsjetnikom. Možete primati SMS poruke ili poruke aplikacije. Pametni sat podržava Facebook i nekoliko drugih usluga.
 
Ostale značajke dostupne na vašem pametnom satu
 S8 Ultra Full Set je pametni sat, podržava upravljanje glazbom, budilicu, vremensku prognozu, štopericu, pronalaženje telefona, tajmera i unaprijed učitanih lica sata.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.