FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
19 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Ručno rađene mokasine espadrile cipele za žene KOI IN LOVE

11,50 € /par cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
24 parova
Dostupna količina
bez limita
Država
Španjolska
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 11 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Nabavite najoriginalnije espadrile ili moderne espadrile. Dizajnirajte espadrile s ravnim potplatom esparto mokasin stila za žene, ručno izrađene u Španjolskoj na ručno izrađen način. Vrapci od esparta ili prirodne jute ručno prošiveni s puno ljubavi. Autentične espadrile KOI IN LOVE espadrile za žene ručno su izrađene u pique tkanini sa 100% ekološkom pamučnom podlogom. Espadrile s ravnim potplatom esparta savršena su nadopuna koja se kombinira s gotovo bilo kojom vrstom trenda ili modernog izgleda. Visoka kvaliteta naših modnih espadrila s ravnom platformom prirodna esparto stil mokasina za žene je kvalitetna obuća. Kupite online trendi espadrile koje su trend ovog proljetnog ljeta. Budi mambo moj prijatelj!

Kupite svoje modne espadrile s esparto ravnom platformom outsole za žene online. Vrlo udobna obuća koja izaziva bijes na internetu. Espadrile su u potpunosti ručno izradili autentični esparto obrtnici.

Potplat esparto platforme ZA žensku mokasin platformu KOI IN LOVE sastoji se od ravnog potplata platforme ručno izrađene ili uvrnute jute u Španjolskoj. Esparto espadrile ukrašene pique tkaninom tiskanom ekološki prihvatljivim tintama koje poštuju okoliš. Vrlo udobna ručno izrađena cipela, izrađena u narančastoj, crvenoj, plavoj i bijeloj boji. Ručno zašivena u šav s rukotvorkom na prirodni esparto potplat.

Otkrijte najoriginalnije ukrašene modne espadrile s interneta. Prave espadrile s ravnim potplatom esparto mokasin stila za žene, ručno rađene u Španjolskoj, jedna po jedna, u limitiranom izdanju.

Obuća bez hormada vrlo udobna. Naše cipele nisu horman, jer se svaki par savršeno prilagođava obliku stopala svake osobe. Pretvarajući se ovako u esparto espadrile za žene personalizirane i vrlo ekskluzivne.

Ručno rađene espadrile koje DOROTHY MAMBO™ izrađuje u limitiranom izdanju, zanatlija su obuće i potpuno ekološke. U njegovoj proizvodnji ne intervenira nikakav proizvodni proces koji stvara onečišćujuće tvari. Naše esparto sandale ili prirodnu jutu izrađujemo prirodnim vlaknima jute ili esparta koja nam sama priroda pruža na održiv način.

Kupite danas svoje modne mokasin stil online espadrile koje su postale trend ovog proljetnog ljeta. Kombinirajte ih sa svojim modnim izgledom ili trendom koji najviše odgovara vašem ukusu. Bilo da se radi o šik, urbanom, vintage ili bilo kojem drugom modnom stilu. Uzmite espadrile koje se kombiniraju s gotovo bilo kojom vrstom odjeće ili nadopunjuju. Bilo da se radi o kratkim hlačama, hlačama, trapericama ili suknjama. Ručno izrađena obuća, vrlo udobna i potpuno ručno izrađena u Španjolskoj.

Originalni dizajn inspiriran japanskim. Alpargatas ukrašen u nijansama narančaste, tirkizne, plave i plave. Najmodernije espadrile koje se kombiniraju s bilo kojom vrstom odjeće ili modnog holdinga. Modna obuća koja unosi svježinu i eleganciju u vaš dizajnerski izgled.

Moderne espadrile inspirirane japanskim vrtovima i točnije Koi šaran ribnjacima. Vrlo udobna i svestrana ručno izrađena cipela koja će postati osnovna bitna u svakom donjem dijelu ormara. Vrlo udobne cipele koje ne smijete propustiti u putujućoj torbi tijekom proljetnih ljetnih praznika.

Naše esparto platforme u stilu mokasina za žene su cipele koje se kombiniraju s gotovo bilo kojom vrstom odjeće, dodatka ili modnog odjevnog predmeta. Ova vrsta modela espadrila postala je savršen dodatak za kombiniranje s vašom omiljenom odjećom, bilo da se radi o suknjama, hlačama, trapericama, kratkim hlačama ili neformalnijoj odjeći.

Espadrile s ravnim potplatom esparto prirodne platforme mokasin za žene, ergonomske su cipele vrlo udobne. Neke espadrile, koje će postati vaši nerazdvojni suputnici tijekom proljetnih ljetnih praznika. Par espadrila s ravnim potplatom esparta za žene koje također možete nositi tijekom jeseni. I to na nekim od najprivilegiranijih mjesta na planeti, tijekom cijele godine.

Ponesite sa sobom posvuda, esparto esparto espadrile za žene. Vrlo udobne cipele koje jedva zauzimaju prostor u vašoj putnoj torbi. Njegova ogromna svestranost, čine naše espadrile bitnim modnim dodatkom. Uživajte u nevjerojatnim šetnjama prirodom, u blizini mora ili u urbanim područjima. Uživajte u DOROTHY MAMBO™ iskustvu.

U svim našim obućama i modnim kolekcijama koje DOROTHY MAMBO™ proizvodi. Kvaliteta u odjeći i korištena sirovina postali su naš nepogrešivi pečat identiteta. Stoga smo napravili sve svoje espadrile, uvijek tražeći izvrsnost, maksimalnu udobnost i udobnost. Da biste postigli ove visoke razine kvalitete. Primjenjujemo iscrpnu kontrolu kvalitete na sve naše proizvode. Ove rigorozne kontrole kvalitete čine našu esparto platformu u stilu mokasina jedinom za žene, pružajući savršeno pristajanje i udobnost.

KOI IN LOVE ženske ravne - istezanje niknule - sandale s jedinom platformom visoke su - kvalitetne ručno izrađene cipele u Španjolskoj. Njegov ravni platformski potplat esparta ili prirodne jute ručno plete vješti esparto obrtnici u Španjolskoj. Izrađene od prirodnih tkanina esparta ili jute, ove moderne ručno izrađene espa


Prilozi
Preuzmi datoteku dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(25).pdf Preuzmi datoteku dorothy-mambo-mogambo-ss17(25).pdf


Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.