WEEKEND SALE
-25%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Ručno rađene mokasine espadrile cipele za žene GREEN RETRO

11,50 € /par cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
24 parova
Dostupna količina
bez limita
Država
Španjolska
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 1 godinu

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Uzmite izvorne espadrile ili espardeñas s ravnom platformom esparto za žene stil mokasin ručno izrađen u Španjolskoj na zanatski način. Espardeñas ili espadrile prirodnog esparta ušivene rukom s puno ljubavi. Autentične i originalne espadrile ili opruge mokasin stil s ravnim potplatom prirodnog esparta za žene GREEN RETRO izrađene su ručno u tkanini od pika i 100% ekološkom pamuku. Ove esparto espadrile savršena su nadopuna koja se kombinira s gotovo bilo kojom vrstom trenda ili modnog izgleda. Kontrastna kvaliteta naših dizajnerskih espadrila s ravnom platformom esparto stil mokasin za žene su cipele kvalitete i udobnosti. Kupite online dizajn espadrile koje su modni trend ovog proljetnog ljeta ... budi mambo moj prijatelj!

Kupite putem interneta dizajnerske sandale s ravnim potplatom esparto platformskog mokasin stila za žene koje izazivaju bijes na internetu. Potpuno ručno izrađeni od strane autentičnih obrtnika esparto ili prirodne jute.

Naše GREEN RETRO ženske esparto espakrille od mokasina sastoje se od ravnog potplata esparta ili ručno pletene jute. Esparto espadrile ukrašene pique tkaninom tiskanom ekološki prihvatljivim tintama koje poštuju okoliš. Cipele ukrašene u nijansama zelene, tirkizne i bijele. Ručno zašivena u šavu za rukohvat na ravan potplat prirodnog esparta.

Uživajte u najoriginalnijem dizajnu ukrašenim espadrilama s interneta. Pravi espadrile ravni potplat s mokasinom esparto stila za žene, ručno izrađen u Španjolskoj u ograničenom izdanju. Vrlo udobna ravna obuća koja ne prolazi užasnuto. Ne grčimo espadrile jer se svaki par savršeno uklapa u oblik stopala osobe koja im odgovara. Okrećući se ovako, u esparto espadrilama za žene potpuno personalizirane i vrlo ekskluzivne.

Ručno izrađene espadrile koje DOROTHY MAMBO™ izrađuje u limitiranom izdanju, obuća su potpuno ručno izrađena i ekološka. U njegovoj proizvodnji ne intervenira nikakav proizvodni proces koji stvara onečišćujuće tvari. Ističemo se u potpunosti iskorištavajući prirodna vlakna esparta ili jute koje nam priroda pruža na održiv način.

Kupite danas svoje stilske mokasine online dizajnerske espadrile koje su modernije ovog proljetnog ljeta. Kombinirajte ih s izgledom ili trendom mode koji vam se sviđa. Ya šik, urbana, vintage ili bilo koji modni stil. Uzmite espadrile koje se kombiniraju s bilo kojom vrstom odjeće ili pribora. Bilo da se radi o kratkim hlačama, hlačama ili suknjama. Vrlo udobna obuća, ručno izrađena, potpuno ručno izrađena u Španjolskoj.

Retro vintage inspiriran dizajn uređen u zelenoj, tirkiznoj i bijeloj boji. Dizajnerske espadrile koje se kombiniraju s bilo kojom vrstom odjeće ili modnim trendom. Dizajnerska obuća koja unosi svježinu i ležernu eleganciju u vaš modni izgled.

Dizajnerske alpargate inspirirane nevjerojatnim 50-ima i njihovim retro geometrijama. Vrlo udobna i svestrana obuća koja će postati osnovni temelj u svakoj pozadini ormara koja se ističe. Udobne cipele koje ne smijete propustiti u vašoj putnoj torbi ovog proljetnog ljetnog odmora.

Naše espadrile s prirodnim potplatom esparto stila mokasina za žene, savršene su cipele koje se kombiniraju s bilo kojom vrstom odjeće ili modnim dodatkom. Postali su savršen dodatak za kombiniranje s vašom odjećom, suknjama, hlačama, trapericama ili kratkim hlačama.

Naše espadrile s ravnom platformom od prirodne esparto stila mokasina za žene, ergonomska su obuća i vrlo udobna. Pretvarajući se, dobro, u svoje nerazdvojne suputnike tijekom ljeta proljetnih praznika. Par espadrila s esparto platformom za žene koje također možete nositi u jesen. I to na nekim od najprivilegiranijih mjesta na svijetu, tijekom cijele godine.

Nosite ga svugdje, u espadrille espadrilama za žene. Vrlo udobna obuća koja ne zauzima prostor u vašem putnom kovčegu. Njegova velika svestranost pretvara ove espadrile u nezamjenjiv modni dodatak. Uživajte u idiličnim šetnjama prirodom, u blizini mora ili grada. Doživite DOROTHY MAMBO™ iskustvo.

U svim modnim i obućarnim kolekcijama dizajna koje DOROTHY MAMBO™ proizvodi. Kvaliteta u odjeći i sirovina naš su zaštitni znak. Iz tog razloga napravili smo sve naše espadrile, tražeći u svakom trenutku izvrsnost, maksimalnu udobnost i udobnost. Da biste postigli ove visoke razine kvalitete. Bitno je primijeniti iscrpnu kontrolu kvalitete na sve naše proizvode. Ove rigorozne kontrole kvalitete čine naše prirodne esparto esparto espadrile za žene, pružaju savršeno pristajanje i maksimalnu udobnost.

Naše GREEN RETRO ženske spandex ravne spandex cipele s ravnim potplatom su kvalitetne ručno izrađene cipele u Španjolskoj. Ravni potplat platforme esparto ili jute, ručno plete vješti esparto obrtnici u Španjolskoj. Izrađene od jute ili esparto tkanina, ove espadrile u stilu mokasina savršeno se uklapaju u potplate vaših stopala. Pruža opuštajuću masažu u šetnji s njima. Ravni platformski potplat esparta ili prirodne jute, ima sposobnost uklanjanja viška znojenja koje bi se moglo nakupiti u potplatu f


Prilozi
Preuzmi datoteku dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(24).pdf Preuzmi datoteku dorothy-mambo-mogambo-ss17(24).pdf


Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.