FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
18 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Rijetke i vrhunske letvice/trake od bambusa različitih veličina (63"/160 cm) za izradu i građenje - veleprodaja

od 0,70 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 2,00 €

Prema dogovoru
0,90 € od 1 do 100 komada
0,80 € od 200 do 400 komada
0,70 € od 800 do 1600 komada

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
100,00 €
Dostupna količina
3000 komada
Država
Kina
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
30 dana
SKU:
BSF20211
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Ponosni smo što nudimo opsežan izbor vrhunskih letvica/traka od bambusa, idealnih za raznolik niz kreativnih i građevinskih projekata. Svaka traka ima duljinu od 63 inča (160 cm) i dolazi u različitim širinama i debljinama kako bi odgovarala vašim specifičnim potrebama.
Mješovite narudžbe su prihvatljive. Budući da postoji mnogo veličina i različitih cijena, objavljena cijena je najniža, pa ako trebate druge veličine, slobodno me kontaktirajte na vrijeme.
Najvažnije je da kupnjom i prodajom bilo kojeg od mojih proizvoda možete jednostavno formirati organski ciklus vlastitog poslovanja i generirati dugotrajan, stabilan i rastući novčani tok, čineći vrijednost konačnog proizvoda najmanje 5- 10 puta veći.
Specifikacije proizvoda:
Dostupan u nizu širina i debljina, nudeći svestranost za različite projekte.
Prirodna boja: bambus je mješavina bijele i svijetlo žute boje, što pokazuje njegovu prirodnu ljepotu.
Kvaliteta materijala: Odabrano od najdebljih dijelova zida od bambusa. Koža i čvorovi se uklanjaju kako bi se zadržali najkorisniji dijelovi bambusovih vlakana.
Završna obrada: Obje strane traka su ravne, dobro polirane i nelakirane, što osigurava prirodan i atraktivan izgled.
Fleksibilnost: Ove trake od bambusa mogu se saviti u poluokrugli oblik bez lomljenja. Pravilnim zagrijavanjem mogu postići čak i potpuno zaobljen oblik.
Trajnost: Ove trake mogu se skladištiti godinama bez gubitka kvalitete, što ih čini vrijednim materijalom za dugoročne projekte.
Prijave:
Prikladno za školske satove umjetnosti rukotvorina, savršeno za izradu kanua, kajaka, vrata, prozora, okvira za fotografije, lukova i okvira čamaca.
Prikladno i za inovativne projekte poput izrade mašni za tinejdžere, zmajeva, lampiona, ravnala, kaveza za kućne ljubimce i dijelova za popravak automobila.
Narudžba i dostava:
Prilagođene veličine: možemo proizvesti trake duljine do 2 metra za pomorski prijevoz. Molimo kontaktirajte nas za sve zahtjeve za specifičnom veličinom.
Vrijeme obrade: Otprilike 2-3 dana.
Dostava: Dostava obično traje oko 2-4 tjedna zračnom poštom kineske pošte. Za veće narudžbe dostupna je dostava morem/vlakom, koja traje oko 5-8 tjedana.
Vozarina se obračunava na temelju težine i volumena, ekspresnom poštom i zračnim prijevozom. Ako prelazi 20 kilograma, bit će otpremljen morem ili željeznicom. To je usluga od vrata do vrata s brojem za praćenje, što je zgodno za praćenje na mreži u bilo koje vrijeme. Prilagođeni zahtjevi su dobrodošli.
Hvala što ste uzeli u obzir naše trake od bambusa za svoje potrebe izrade i izgradnje. Radujemo se što ćemo vam pružiti ove svestrane i visokokvalitetne materijale.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.