FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
8 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Različite veličine / kvadratne bambusove letvice/trake u boji za "uradi sam" projekte (dužina: 160 cm) - veleprodaja

od 0,60 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 2,00 €

Prema dogovoru
0,90 € od 1 do 100 komada
0,80 € od 200 do 400 komada
0,70 € od 800 do 1600 komada
0,60 € od 3200 do 6400 komada

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
100,00 €
Dostupna količina
3000 komada
Država
Kina
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
30 dana
SKU:
BSTC20201
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Specifikacije proizvoda:
Dostupno u prirodnoj bijeloj i karboniziranoj smeđoj boji bambusa. Najvažnije je da kupnjom i prodajom bilo kojeg od mojih proizvoda lako možete formirati organski ciklus vlastitog poslovanja i generirati dugotrajan, stabilan i rastući novčani tok, barem čineći vrijednost konačnog proizvoda 5-10 puta većom.
Mješovite narudžbe su prihvatljive. Budući da postoji mnogo veličina i različitih cijena, objavljena cijena je najniža, pa ako trebate različite veličine, obratite mi se na vrijeme.

Najvažnije je da kupnjom i prodajom bilo kojeg od mojih proizvoda lako možete formirati organski ciklus vlastitog poslovanja i generirati dugotrajan, stabilan i rastući novčani tok, barem čineći vrijednost konačnog proizvoda 5-10 puta većom.
Odabir veličine: Odaberite željenu širinu i debljinu u cm (1 inč = 2,54 cm).
Svestranost u upotrebi:
Ove bambusove trake savršene su za izradu kaveza za kućne ljubimce, bambusovih šipki i popravak namještaja za automobile, između ostalog.
Njihove različite veličine i bambusova vlakna visoke gustoće s jedne strane čine ih posebno pogodnim za izradu zmajeva, lampiona i drugih inovativnih predmeta.
Trake su izrezane iz blizine površinskog sloja bambusa, koji se može pohvaliti većom gustoćom bambusovih vlakana.
Kvaliteta i fleksibilnost:
Sve trake tretiraju se visokotemperaturnom sterilizacijom i ostaju neobrađene kako bi se održala njihova prirodna ljepota.
Mogu se saviti u polukružni oblik i, uz pravilno zagrijavanje, mogu se čak i potpuno zaokružiti. Istražite našu sveobuhvatnu kolekciju kvadratnih bambusovih letvica/traka, idealnih za niz "uradi sam" projekata, uključujući izgradnju kanua i kajaka, okvire vrata i prozora, okvire za fotografije i još mnogo toga. Dostupne u veleprodajnim količinama, ove trake nude svestranost i kvalitetu i za hobiste i za profesionalce. Naručivanje i otprema:
Vrijeme obrade: 4-5 dana.
Dostava: Dostava obično traje oko 2-4 tjedna putem zračne pošte China Post. Za veće narudžbe dostupna je pomorska / željeznička poštarina, koja traje oko 5-8 tjedana.
Teret se izračunava na temelju težine i obujma, putem poštanskog ekspresnog i zračnog prijevoza. Ako prelazi 20 kilograma, otpremit će se morem ili željeznicom. To je usluga od vrata do vrata s brojem za praćenje, što vam je prikladno pratiti na mreži u bilo kojem trenutku. Prilagođeni zahtjevi su dobrodošli.
Prilagođene veličine: Možemo proizvesti trake duljine do 2 metra za pomorski prijevoz. Molimo vas da nas kontaktirate za sve zahtjeve posebne veličine.
Hvala vam što ste razmotrili naše bambusove letvice / trake za vaše kreativne pothvate. Radujemo se pružanju visokokvalitetnih materijala za vaš sljedeći projekt.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.