FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Pulsni oksimetar

2,69 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1000 komada
Dostupna količina
6000 komada
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 1 mjesec

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Pulsni oksimetar je napredni medicinski uređaj koji se koristi za mjerenje zasićenosti krvi. Zahvaljujući tome, možete pratiti razinu kisika u krvi i pacijentov puls. Izuzetno je koristan u kliničkim istraživanjima, njezi pacijenata i kućnoj zdravstvenoj zaštiti.

Pulsni oksimetar je jednostavan za upotrebu i neinvazivan. Djeluje na principu korištenja dva svjetla - crvenog i infracrvenog, koji prolaze kroz kožu i senzor ih prima. Na temelju razlike u apsorpciji ovih svjetala hemoglobinom, pulsni oksimetar izračunava razinu zasićenosti kisikom i pacijentov puls.

Naš pulsni oksimetar karakterizira visoka preciznost mjerenja i pouzdanost. Ima prikladan zaslon na kojem možete pročitati rezultate mjerenja u stvarnom vremenu. Osim toga, pulsni oksimetar je lagan i praktičan, što olakšava nošenje i uporabu u različitim uvjetima.

U našoj ponudi pronaći ćete visokokvalitetne pulsne oksimetre po konkurentnim cijenama. Pružamo profesionalnu uslugu i brzu dostavu. Pulsni oksimetar nezamjenjiv je uređaj za medicinsko osoblje, njegovatelje i ljude koji brinu o svom zdravlju. Naručite danas i pobrinite se za svoju sigurnost!



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.