FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
13 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

PU kožna barska stolica podesiva visina barskih stolica naslon

20,00 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Njemačka
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 9 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

⭐ Barske stolice izrađene su od mekih PU kožnih sjedala. Sjedala su ispunjena zgusnutom spužvom visoke gustoće, koja se ne deformira lako i ugodnija je. Osnovna i nožna ploča koriste tehnologiju galvanizacije, koja je otporna na koroziju i može učinkovito spriječiti svakodnevno trošenje.
⭐ [Podesiva visina & 360 ° Rotacija]: Jastuk se može rotirati za 360 stupnjeva, a visina stolice može se podesiti ručkom. Ručka ispod jastuka sjedala pomaže vam u podešavanju različitih visina. Visina jastuka s poda: 62–82 cm (podesiva visina)
⭐ [Dizajn zaštićen podom]: Dizajn postavljanja oslonca za noge omogućuje vam jednostavno postavljanje nogu, možete sjesti i opustiti se i uživati u dugom razgovoru. Pod ima uređaj za zaštitu poda, a donji gumeni prsten sprječava grebanje poda i smanjuje buku tijekom rotacije.
⭐ [Multifunkcionalna barska stolica]: Stolica kuhinjskog bara ima savršen oblik i može se prilagoditi bilo kojem okruženju u vašem domu. Može se koristiti u kuhinjama, blagovaonici, dnevnom boravku, balkonu, kafiću, pultovima, brijačnicama, barovima itd. Ovo je elegantna i udobna višenamjenska barska stolica.
⭐ [Dimensions bar stolica]: Veličina ove barske stolice je 43 x 39 x 92–112 cm, jastuk s poda: 62–82 cm (podesiva visina). Ali imajte na umu da se ove barske stolice ne mogu poslati na Kanalske otoke (Jersey, Guernsey).



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.