FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude


Redovna cijena: PLN 699,99
Naša cijena: 549 PLN

Passionata 20 Espresso stroj 20 bar capuccino mlijeko frother redElegant aparat za kavu s max. snaga 1350 vata snage i tlaka od 20 bara. Praktična mlaznica za paru za pjenušavo mlijeko za cappuccino. Djelomično proširiva konstrukcija s elementima od nehrđajućeg čelika. Za prave entuzijaste: Klarstein espresso i capuccino strojevi.

Passionata Rossa 20 tvrtke Klarstein elegantan je aparat za espresso s izvrsnom funkcionalnošću i dizajnom. Snaga od 1350 W i tlak od 20 bara guraju toplu vodu kroz mljevena zrna kave i oslobađaju svu njezinu aromu. Klarstein Passionata Rossa 20 može se koristiti s mljevenom kavom i espressom, kao i vrećicama kave i espressa. Izmjenjivi spremnik za vodu ima kapacitet od 1,25 l. To je dovoljno za približno 6 šalica, a istovremeno možete pripremiti 2 šalice kave. Dok se pripremaju sljedeće šalice, ploča za držanje topline, smještena na poklopcu, održava gotova pića toplim.

Passionata Rossa 20 tvrtke Klarstein jednostavna je za upotrebu i zahvaljujući preklopnim komponentama od nehrđajućeg čelika izuzetno se lako čisti. Zahvaljujući elegantnom dizajnu, lako će se uklopiti u svaki kuhinjski interijer i samo ga pogledati i želite vrući espresso samo od trenutka kada ga pogledate. Dodatna prednost je mlaznica za paru, koja će mlijeko odmah pjeniti u ukusan cappucino ili pomoći u pripremi drugih toplih napitaka.

Elegantna završna obrada i elementi od nehrđajućeg čelika osiguravaju da se jedanConcept Passionata Rossa espresso stroj tvrtke Klarstein savršeno uklapa u svaku modernu i elegantnu kuhinju.

Osnovne informacije: Velika snaga: aparat za espresso s maxom. Tlak od 1350 W i 20 baraElegant: moderan dizajn za moderne kuhinjeMultifunctional: parna mlaznica za pjenu mlijeka i tople napitkeSmall paket napajanja: kompaktno kućište s bazom šalice i elementima od nehrđajućeg čelikaPremljeno:    veliki spremnik za vodu kapaciteta približno 1,25 l

Svojstva:Boja: crvena Snaga: maksimalan. 1350 WCpump kapacitet: 20 bara Kapacitet spremnika za vodu: 1,25 l (6 šalica)Automatski okidač tlakaPokretni odvodnik s rešetkom od nehrđajućeg čelikaPokretni poklopac mlazniceNo-klizne gumene noge Napajanje: 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Opseg isporuke:1 x uređaj1 x mjerna čašaGerman Korisnički priručnik (ostali jezici: engleski)

Dimenzije: Dimenzije: približno 20 x 30 x 35 cm (širina x visina x dubina) Duljina kabela: cca 100cm Težina: cca 3,7 kg



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.