FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
13 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Prijenosna CB Midland Alan 42 DS radio stanica s automatskim Squelchom

119,99 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
100 komada
Država
Rumunjska
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 8 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Velikodušan prikaz
Zaslon je velikodušan, na temelju veličine stanice, zelene rasvjete i prikaza kanala, razine emisije / prijema, zajedno s nizom drugih aktivnih značajki proizvoda.
Smanjene dimenzije
Sada možete uživati u više prednosti najmanje CB radio stanice. Radio stanica pada na dlan (slično voki-tokiju) i može se koristiti jednom rukom bez ikakvih problema. Osim toga, smanjene dimenzije omogućuju vam da ga smjestite u naslon za ruke ili u male prostore na bilo kojem automobilu.
Više značajki
Iako je vrlo mala stanica, dolazi s mnogo značajki: Squelch Digital Auto, Channel Scan, Dual Watch, Keypad Lock, Ecractual Lighting, Fast Channel Navigation, EMG, High/Low Power (4W/1W).
Višestruki pojas
Za one koji koriste druge komunikacijske pojaseve koji se koriste u drugim europskim zemljama, stanica je opremljena mogućnošću promjene radnog standarda u skladu sa svakom zemljom.
Podesiva snaga
Visoka/niska podesiva emisijska snaga korisna je u nekim zemljama EU-a gdje je regulirana zakonom drugačijim od Rumunjske i kada se stanica koristi na otvorenom polju za uštedu energije baterije.

Povezivost
Alan 42 DS je višenamjenski automobil s dvojnom namjenom: u automobilu s karoserijskom antenom i na otvorenom polju (parkiralište) s baterijama i BNC antenom. BNC priključak omogućuje spajanje male antene samo na otvorenu stanicu (parkiralište). Spajanje mikrofona i slušalica / zvučnika omogućuje povezivanje namjenskog Midland MA31-L bez ruku s kojim možemo emitirati izravno iz lavalijera i primati ga putem slušalica iz uha.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.