FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
13 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Vrhunski ručno ispravljeni Madake bambusovi stupovi s korijenskom kuglicom za izradu Shakuhachija i flaute - veleprodaja

od 30,00 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 95,00 €

Prema dogovoru
55,00 € od 1 do 3 komada
45,00 € od 5 do 10 komada
35,00 € od 20 do 40 komada
30,00 € od 80 do 160 komada

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
2 komada
Dostupna količina
300 komada
Država
Kina
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
30 dana
SKU:
BSH2024
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Otkrijte naše posebno odabrane i pripremljene Madake bambusove stupove, idealne za izradu tradicionalnih shakuhachi, xiao i flauta. Ovi stupovi su odabrani zbog svoje vrhunske kvalitete, što ih čini vrhunskim izborom za profesionalne proizvođače instrumenata.
Najvažnije je da kupnjom i prodajom bilo kojeg od mojih proizvoda lako možete formirati organski ciklus vlastitog poslovanja i generirati dugotrajan, stabilan i rastući novčani tok, barem čineći vrijednost konačnog proizvoda 5-10 puta većom.
Specifikacije proizvoda:
Duljina: U rasponu od 29,5 do 39,4 inča (75-100 cm).
Debljina stijenke: približno 0,7 do 1,0 cm (0,27" do 0,39").
Unutarnji promjer: Razvrstan prema unutarnjem promjeru u rasponu od 0,7" do 0,99" (1,8 do 2,5 cm).
Težina: Prosječni stup unutarnjeg promjera 2,0-2,2 cm teži oko 250-300 grama.
Kvaliteta i obrada:
Materijal: Madake bambus.
Dob: Pažljivo odabran od bambusa u dobi od 4-5 godina, osiguravajući optimalnu debljinu u blizini korijenskog dijela (oko 10 mm).
Priprema: Ovi stupovi se zagrijavaju, ručno ispravljaju, modificiraju u korijenu i temeljito suše (3 godine ili više) kako bi se spriječilo pucanje i osigurala stabilnost.
Jedinstvene značajke: Svaki pol je jedinstven, visoke gustoće, masnosti i tvrdoće, što ih čini idealnim za vrhunske shakuhachi sa svojim prepoznatljivim tonom.
Aplikacija:
Pogodno za školske shakuhachi tečajeve, Savršeno za izradu visokokvalitetnih shakuhachi, xiao i flauta, poznatih po svojoj pustoj, eteričnoj i dirljivoj kvaliteti zvuka. Idealno za solo ili ansambl izvedbe.
Potencijal preprodaje: Izvrstan za preprodavače koji ciljaju lokalno tržište, s potencijalnim vrhunskim instrumentima koji postižu cijene od 1,000 do 10,000 USD ili više.
Naručivanje i otprema:
Mješovite narudžbe: Dobrodošli. Navedite svoje zahtjeve za veličinom i količinom.
Vrijeme obrade: otprilike 1 tjedan.
Dostava: Obično 2-4 tjedna putem China Posta. Za narudžbe od 16 komada ili više dostupna je pomorska ili željeznička poštarina, koja traje 5-8 tjedana uz uslugu od vrata do vrata.
Teret se izračunava na temelju težine i obujma, putem poštanskog ekspresnog i zračnog prijevoza. Ako prelazi 20 kilograma, otpremit će se morem ili željeznicom. To je usluga od vrata do vrata s brojem za praćenje, što vam je prikladno pratiti na mreži u bilo kojem trenutku. Prilagođeni zahtjevi su dobrodošli.
Hvala vam što ste razmotrili naše vrhunske Madake bambusove stupove za vaše potrebe izrade instrumenata. Predani smo pružanju visokokvalitetnih materijala za izvrsnu izradu.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.