FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Porterhouse električni roštilj 2200W regulator snage

157,70 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
Brendovi
Klarstein - DIM
SKU:
4060656151323
EAN:
4060656151323
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


Redovna cijena: 1099,99 zł
Naša cijena: 799 PLN

Porterhouse, Electric Gril, 2200 W Površina antistick roštilja, crni Električni roštilj Klarstein Porterhouse savršeno je rješenje za sve koji žive u višečlanoj kući i još uvijek se ne žele odreći ražnjića ili fileta lososa. To je bezdimni roštilj, tako da roštiljanje na balkonu nije problem. Tijekom prženja ne nastaje dim! Čak i po kišnom vremenu nema potrebe odustati od zabave na roštilju - samo premjestite električni roštilj Porterhouse na suho mjesto.

Električni roštilj od 2200 W s podesivom snagom grijanja ima uklonjivu podlogu podržanu s četiri stabilne noge, što je idealno za vanjsko roštiljanje. Tko voli roštiljati u stanu, može ga rastaviti u treptaju oka i tako dobiti stolni roštilj. Kako bi se osiguralo da ništa ne gori i da se električni roštilj Porterhouse lako čisti, ploča za roštilj ima visokokvalitetni premaz. Masnoća koja curi tijekom pečenja iz mesa i ribe skuplja se u plastičnu posudu (pladanj). Lako se čisti i naravno može se oprati i u perilici posuđa.

Na temelju porterhouse električnog roštilja učvršćuje se praktična polica za proizvode, kliješta ili drugi mali pribor. Dodatne police dobivaju se zahvaljujući odvojivim bočnim dijelovima, koji se mogu izvrsno koristiti, na primjer, za postavljanje začina ili umaka.

Brzo, zdravo i ukusno: roštiljanje nikada nije bilo tako jednostavno kao kod električnog roštilja Klarstein Porterhouse .

Osnovne informacije:Velika snaga: Brzo grijanje zahvaljujući snazi od 2200 W i Easy Grill konceptuPoštovalno roštiljanje: S uklonjivim bočnim dijelovima Površina roštilja s poklopcem: Pogodna za sve prehrambene proizvode i jednostavna je za čišćenje Promišljeni detalji: Uz dodatnu policu i predvorjeGrilling bilo gdje: Roštilj bez dima na balkonu ili kod kuće - bez plina i ugljena za roštiljIntuitivan rad:     &  nbsp;Zahvaljujući kontroleru, snaga grijanja može se lako prilagoditi proizvodu na žaruKomforabilno čišćenje: Višak masnoće skuplja se u spremniku za masnoće

Svojstva:Snaga: Max. 2200 WGrill visokokvalitetna električna s plugom Mogućnost roštiljanja u vrtu, na balkonu ili unutar kućePodnošljiva baza s četiri noge i brzim montažomZa police za predmete na žaru i predvorje Napajanje: 220-240 V~ / 50 – 60 Hz

Opseg isporuke:1 x električni roštilj1 x noge (montažni komplet)1 x materijal za montažuU upute za rad na njemačkom (drugi jezici: engleski, francuski, španjolski, talijanski)

Dimenzije:Ukupne dimenzije: cca 90 x 84 x 42 cm (širina x visina x dubina) Dimenzije stolne jedinice s predvorjem: približno 52 x 18 x 26 cm (širina x visina x dubina) Dimenzije stolnog uređaja bez predvorja: približno 52 x 10 x 26 cm (širina x visina x dubina) Duljina kabela za napajanje: cca 120 cm Težina: približno 4,5 kg



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.