WEEKEND SALE
-25%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

PNI AV601 bežični video audio odašiljač i RJ45 airfun i aircontr

41,40 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
50 komada
Država
Rumunjska
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
5 dana
SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Zadnje ažurirano
Prije više od mjesec dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


Modul Miracast / AllSharecast
Sada možete uživati sa svojom obitelji u slikama ili videozapisima sa svog pametnog telefona, tableta ili računala jer se mogu reproducirati u stvarnom vremenu na televizoru ili projektoru uz pomoć Miracast načina rada. Tako televizor ili projektor možete koristiti kao klon svog pametnog telefona, tableta, prijenosnog računala i možete uživati u aplikacijama, slikama filmova na mnogo većem zaslonu.

DLNA modul / MirrorOp
U DLNA načinu rada možete reproducirati na TV / projektor HD slike i filmove koji se reproduciraju putem Interneta s telefona / tableta / računala. Uređaj podržava reprodukciju internetskog sadržaja u stvarnom vremenu pri razlučivosti 1080P s telefona / tableta na televizoru ili projektoru.

Reprodukcija datoteka s tableta/pametnog telefona
Posebno zanimljiva aplikacija je AirFun, s kojom možete reproducirati izravno na zaslonu odabrane datoteke s telefona ili tableta: filmove, glazbu, slike.

Virtualni daljinski upravljač
Aplikacija AirFun integrirala je nekoliko funkcija, uključujući virtualni daljinski upravljač za ovaj proizvod. Tako svoj pametni telefon možete koristiti kao virtualni daljinski upravljač, umjesto onog u paketu.

Reprodukcija datoteka iz USB memorije
Budući da je to najnovija generacija, PNI AV601 uređaj također ima dodatnu integriranu funkciju media playera. Tako možete pokrenuti iz vanjske memorije (USB stick ili HDDextern) širok raspon multimedijskih datoteka: filmovi, glazba, slike.

Pristupna točka
I na kraju, ali ne i najmanje važno, PNI AV601 također može funkcionirati kao Pristupna točka koja omogućuje širenje bežične mreže na većem području, ili čak između katova, pružajući tako bežični izvor interneta u područjima koja nisu bila dostupna u normalnom mobu.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.