WELCOME SUMMER
-35%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Pića Najbolja cijena bezalkoholnih pića Sportski Energija Bezalkoholno piće Vrhunsko piće Piće za hidrataciju

1,90 € /boca cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 boca
Dostupna količina
bez limita
Država
Latvija
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
7 dana
EAN:
4549292009064
Zadnje ažurirano
prije 4 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Čini se da je "Prime Hydration" robna marka ili naziv proizvoda povezan s energetskim pićima ili pićima za hidrataciju, ali od mog posljednjeg ažuriranja nema dostupnih specifičnih informacija o proizvodu s tim nazivom. Međutim, energetska pića i napitci za hidrataciju vrlo su česti na tržištu, nudeći razne formulacije dizajnirane da osiguraju poticaj energije ili napune tekućine i elektrolite.

Energetska pića obično sadrže kofein i druge stimulanse, zajedno sa šećerima i raznim vitaminima i mineralima, kako bi se osigurao brzi energetski poticaj. S druge strane, napitci za hidrataciju usredotočuju se na obnavljanje tekućina i elektrolita izgubljenih znojenjem tijekom tjelesne aktivnosti ili u vrućem vremenu.

Kada razmišljate o energetskom napitku ili napitku za hidrataciju, bitno je ispitati sastojke i prehrambene informacije kako biste razumjeli što konzumirate. Neki od ključnih čimbenika koje treba uzeti u obzir uključuju:

Sadržaj kofeina: Energetska pića često sadrže visoku razinu kofeina, što može različito utjecati na pojedince i može uzrokovati nuspojave ako se konzumira u višku.

Sadržaj šećera: Mnoga energetska pića imaju visok šećer, što može pridonijeti povećanju tjelesne težine i drugim zdravstvenim problemima ako se prekomjerno konzumira.

Elektroliti: Pića za hidrataciju mogu sadržavati elektrolite poput natrija, kalija i magnezija kako bi se nadoknadilo ono što se izgubi znojenjem.

Dodatni sastojci: Potražite dodatne vitamine, minerale ili biljne ekstrakte prisutne u napitku i razmislite kako oni mogu utjecati na vaše zdravlje ili performanse.

Uvijek je dobra ideja konzumirati ove vrste pića umjereno i uzeti u obzir svoje individualne zdravstvene potrebe i osjetljivosti. Ako niste sigurni u određeni proizvod ili njegove sastojke, savjetovanje sa zdravstvenim radnikom može pružiti personalizirane smjernice.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.